Akce pro fanoušky a členy Fanclubu ve středu 16.února! (aktualizováno)

05.02.2011 12:58

Společná akce Fanclubu a hráčů HC Vítkovice Steel se nakonec místo minulé soboty uskuteční ve středu 16.února 2011 a to od 17:15 hodin v ostravské ČEZ Areně. Představit by se na ni měla většina hvězd a osobností ve vítkovickém kádru.

Celá akce začne ve středeční podvečer v 17:15 veřejným tréninkem celku HC Vítkovice Steel, který bude trvat přibližně hodinu a to do 18:15. Během této doby budou chodit skupinky fanoušků do útrob stadionu, kde si budou moci prohlédnout zázemí klubu, podívat se do kabiny, posilovny či klubové místnosti. Tato akce bude společná pro členy Fanclubu a pro držitele klubových karet (tzv. permanentek). Další akce už bude ovšem výhradně pro členy Fanclubu!

Skupina vítkovických "kotelníků" se přesune do tzv. press-centra ČEZ Areny (byla zde v loňském roce konána valná hromada Fanclubu), kde bude probíhat setkání hráčů a trenérů s členy Fanclubu. Postupně budou chodit skupinky hráčů a trenérů po přibližně desetiminutových intervalech. Zde budete moci diskutovat, ptát se a případně si nechat podepsat tričko, dres, hokejovou kartu nebo se s hráčem vyfotografovat. Tato druhá část večera pro fanoušky bude trvat také hodinu, takže setkání s hráči si do svých diářů zapište mezi dobou 18:30 a 19:30.

Členové Fanclubu tedy mají možnost strávit příjemný středeční podvečer po boku vítkovických hokejistů a seznámit se s kabinou a zázemím, kde prakticky nemá běžný fanoušek přístup!

Program akce pro Fanclub HC Vítkovice:

17:00 - otevření ČEZ Areny pro držitele klubových karet a členů Fanclubu. Vstup pouze směrem od Hotelu Clarion Congress Hotel, dříve ATOM. Jedná se o běžný vchod, nikoliv vstup po levé straně kolem vrátnice!

17:15 až 18:15 - veřejný trénink hráčů HC Vítkovice Steel spojený s prohlídkou zázemí klubu (kabina, posilovna, klubová místnost atd.). Společná akce pro "permanentkáře" a členy Fanclubu HC Vítkovice. Prostory v hledišti ČEZ Areny budou omezeny a nebude umožněn vstup na sektory A1-A5 a B1-B5.

18:15 až 18:30 - přesun členů Fanclubu do press-centra ČEZ Areny ke společné akci s hokejisty a trenéry, pro "permanentkáře" akce končí. Nutné je předložení členského průkazu Fanclubu popřípadě klubové karty Fanclubu (permanentka hnědě bronzové barvy!) Bez předložení jednoho ze dvou dokladů nebudou fanoušci na další část akce vpuštěni. Přijít by mělo přibližně pět "dvojiček" z řad hokejistů a trenérů.

18:30 až 19:30 - setkání hráčů a trenérů s členy Fanclubu, diskuze s podepisováním fanouškovských předmětů případně fotografováním se s hráči a trenéry

19:30 - konec akce

Pro všechny členy Fanclubu je připraveno také malé překvapení, které se ovšem dozvíte až přímo na místě :-)

Související článek:

Zpět