Autobusový výjezd do Litvínova

07.11.2010 14:55

Vzhledem k tomu, že se povedl říjnový výjezd do Liberce, je zde možnost uspořádat další "dálkový" výjezd tentokrát do Litvínova. Zápas se hraje v neděli 5.prosince 2010 od 17:30 na litvínovském Zimním stadionu Ivana Hlinky.

Odjezd by byl podobný jako do Liberce, tedy přibližně kolem 9 nebo 10 hodiny. Návrat kolem 2 až 3 hodiny ranní, což by stihli i ti, kteří mají v pondělí pracovní či studijní povinnosti! Pokud nebude týden před výjezdem naplněny alespoň dvě třetiny autobusu, výjezd bude muset být zrušen (to znamená, že minimální počet přihlášených je alespoň 32 osob). Cena je stanovena pro členy Fanclubu 350 Kč a pro ostatní zájemce 450 Kč (v ceně je cesta autobusem tam a zpět a také vstupenka).

Naskýtaly se ještě výjezdy na Spartu, Karlovy Vary nebo České Budějovice. Na Spartu je výhodnější jet vlakem vzhledem k výhodné jízdence SONE+, do Karlových Varů nebo Českých Budějovic je "háček" v pátečním termínu - odjezd by byl v dopoledních hodinách což pracujícím i studujícím nevyhovuje. Jediným vhodným výjezdem se tedy jeví právě Litvínov.

Hlásit na tento výjezd se můžete pomocí formuláře v sekci "Přihlašování na výjezdy".

Zpět