Blíží se autobusové výjezdy do Zlína, Třince a Litvínova. Rezervujte si svá místa!

06.10.2011 10:32

Měsíc říjen bude ve znamení autobusových výjezdů. Vše začne v pátek 14.října, kdy se zajíždí do Zlína. Hned další úterý 18.října se Fanclub chystá autobusem do Třince a vše zakončí exkluzivní výjezd ve státní svátek 28.října do Litvínova. Nyní pěkně popořadě.

Ve Zlíně se hraje v pátek 14.října 2011 od 17:30 hod., čas odjezdu je naplánován na 15:15 hod. od ČEZ Areny (z ulice Ruské, naproti bývalé haly Ledňáček). Cena výjezdu bude tradičně výhodnější pro členy Fanclubu, ti zaplatí za cestu autobusem tam a zpět plus vstupenka na utkání pouhých 200 Kč! Ostatní zájemci zaplatí 300 Kč. Kapacita dvou autobusů které jedou je 98 osob, přednost budou mít "fanclubáci".

Fanouškům, kteří přijedou do Zlína auty či jiným dopravním prostředkem po vlastní ose, vstupenky zajišťovat nebudeme! Zajišťujeme pouze vstupenky pro účastníky autobusového zájezdu. Díky za pochopení.

Další výjezd na 13.kolo Tipsport Extraligy se hraje hned v úterý 18.října 2011, v Třinci začíná zápas netradičně v 17:40 hod., čas odjezdu je naplánován na 16:30 hod. od ČEZ Areny (z ulice Ruské, naproti bývalé haly Ledňáček). Cena je tentokrát nastavena na "symbolických" 100 Kč pro členy Fanclubu, 200 Kč zaplatí ostatní zájemci. V ceně je opět cesta autobusem tam a zpět se vstupenkou na utkání. Stejně jako ve Zlíně budeme zajišťovat vstupenky pouze pro pasažery v autobuse. Kdo přijede po vlastní ose, musí si vstupenku zakoupit sám.

AKCE! Kdo pojede na oba autobusové výjezdy do Zlína i do Třince, bude mít slevu 50 Kč! To znamená, že člen Fanclubu nezaplatí 300 Kč, ale 250 Kč. Zájemce z řad "nefanclubáků" nezaplatí 500 Kč, ale 450 Kč!

Na výjezdy se, prosíme, hlaste následujícím formulářem:

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ NA VÝJEZDY

K tomu, aby jely na kterýkoliv výjezd dva autobusy bude třeba alespoň 80 přihlášených osob. Proto se hlaste, i když limit pro naplnění jednoho autobusu bude dosažen.

Výjezd do Litvínova se sice koná až v pátek 28.října 2011 (jedná se o státní svátek), přesto zde již dáváme možnost na přihlašování. Zápas se hraje v 17:30 hod. Cena bude teprve určena, odhadem bychom mohli říci, že cena bude kolem 300-400 Kč. Je to ale pouze "nástřel", konkrétní cena bude na webu upřesněna. Nyní se plní již druhý autobus, proto cena ještě není přesně stanovena a bude záležet také na jednání s vedením hokejového klubu HC Vítkovice Steel, které nám vyšlo vstříc se zajišťováním tohoto výjezdu.

V plánu bude kromě cesty na sever Čech také přestávka na oběd, proto se vyjede v dopoledních hodinách. Snad to všem cestujícím spříjemní celý výlet za týmem rytíře Vítka!

Zpět