Blíží se schůze Fanclubu, budou se prodávat permanentky

23.06.2010 08:58

Začíná nám pomalu ale jistě nová sezona, proto je třeba zorganizovat valnou hromadu Fanclubu s volbou (staro)nového vedení. Na schůzi budete moci zaplatit členské příspěvky na následující sezonu. Budou zde i informace ohledně permanentek (klubových karet) na novou sezonu. Cena klubových karet pro Fanclubu bude zde na webu na konci týdne.

Schůze by mohla být buď v pracovní dny nebo o víkendu. Oba termíny nejpozději od 15 hodin tradičně v Corrida Clubu ulici Musorgského. Proto napište nám na e-mail Fanclubu názor, kdy by se vám schůze hodila. Ještě je jedna varianta, že by se schůze konala v útrobách ČEZ Areny - o tom se v tuto chvíli jedná.

Proto prosíme o vaše názory na termín pracovní den vs. víkend. Dříve si někteří stěžovali, že je schůze v pracovní dny. Zajímá nás, zda je víkendový termín pro všechny výhodnější. Díky všem za názor. Do neděle určíme přesné datum schůze, termín bude v období 1. až 12.července 2010.

VOLBA VEDENÍ: Kdo má zájem pomoci s prací ve Fanclubu a stát se členem vedení, nechť píše na e-maila Fanclubu. Jde o tom občas pomoci s výjezdem nebo organizací na zápasech či výjezdech. Žádná časově ani fyzicky náročná práce :-) Jde jen o to sehnat lidi, kteří chtějí udělat něco pro fandění.

Tímto vás chci také vyzvat, kdo byl na jakémkoliv výjezdu play-off (Sparta Praha, Slavia Praha, Pardubice) nechť mi napíše na e-mail, ať můžu do schůze doplnit tuto soutěž a vyhodnotit. Nejlépe posílejte své vzkazy na můj e-mail tomas.martinek@hc-vitkovice.cz. Díky

S pozdravem,
Tomáš Martínek, místopředseda Fanclubu HC Vítkovice

Zpět