Členská schůze bude ve čtvrtek 2.června 2011

24.05.2011 08:15

Sezona 2010/2011 je za námi, odehráno je i světový šampionát na Slovensku, proto se bude konat tradiční valná hromada Fanclubu HC Vítkovice, se kterou je spojena volba jeho vedení. Letošní termín schůze je čtvrtek 2.června 2011 od 17:30 hodin.

Touto cestou tedy zveme všechny "fanclubáky" na členskou schůzi, která se bude konat 2.června 2011 v press-centru ČEZ Areny (stejně jako loňský rok). Tiskové centrum ČEZ Areny bude Fanclubu k dispozici od půl 6, proto sraz u vstupu do prosklené části ČEZ Areny bude v 17:30 hodin. Samotná schůze by měla začít před šestou hodinou.

Na členské schůzi se nejprve shrne loňská sezona (co se povedlo, nepovedlo, jaké bylo hospodaření Fanclubu atd.), poté nastane volba nového vedení Fanclubu a na závěr si budete moci zaplatit členství na příští ročník a také objednat permanentní vstupenku na příští rok - cena zůstává stejná jako loni tedy 1200 Kč včetně play-off (pouze do sektoru C2, kde se nachází kotel). Každý člen Fanclubu si bude moci zakoupit maximálně dvě permanentky - tedy pro sebe a ještě pro jednoho dalšího. Od letošní sezony bude vybírána vratná záloha na permanentku a to 300 Kč. Po vrácení karty po sezoně bude dotyčnému záloha vrácena.

S prodejem permanentek vás chci upozornit na nutnost vrácení loňské permanentky vedení Fanclubu! Necháme tyto permanentky "nabít" na novou sezonu 2011/2012 a poté je budeme prodávat. Kdo nevrátí permanentku z loňska vystavuje se požadování stanoveného poplatku za vyrobení nové karty. Navíc nevrácené karty budou zablokovány, takže vám stejně nebudou k ničemu. Přijďte proto vrátit své permanentky na schůzi! Díky

Na schůzi bude k zakoupení opět šála Fanclubu, šála Viktora Ujčíka, otvíráky, placky nebo samolepky a další suvenýry, které nechal Fanclubu vyrobit.

Kdo má z "fanclubáků" zájem kandidovat do vedení Fanclubu, nechť zasílá své kandidatury na e-mail Fanclubu fanclub@fanclub-hcv.cz. Kandidovat mohou také ti, kteří hodlají vstoupit do Fanclubu příští sezonu 2011/2012 (tedy podají přihlášku a zaplatí členství na schůzi).

V případě dalších dotazů pište na e-mail Fanclubu.

Zpět