Členská schůze Fanclubu proběhne 10.května

28.04.2012 07:13

Po roce je zde opět řádná schůze Fanclubu, kde proběhne zhodnocení celé sezony 2011/2012, ale také vyhlášení výsledků soutěže Kilometrovník a v neposlední řadě proběhne volba nového vedení Fanclubu.

Valná hromada Fanclubu HC Vítkovice proběhne ve čtvrtek 10.května 2012 v prostrách tiskového centra ČEZ Areny (tradiční místo posledních schůzí). Přesný čas bude ještě upřesněn, ale pravděpodobně akce začne v 16 hodin.

Na schůzi se zhodnotí loňská sezona nejen z hlediska fandění. Dále bude vyhlášena soutěž Kilometrovník, do které nám prosím zašlete zbylé štace, které vám chybí v Kilometrovníku zde na webu (někteří již data poslali, ty budou doplněny v nejbližších dnech a za ně děkujeme).

Na závěr proběhne volba nového pětičlenného vedení Fanclubu na sezonu 2012/2013, proto kdo má zájem kandidovat z řad členů Fanclubu, může poslat na e-mail Fanclubu svou kandidaturu.

Samozřejmě na schůzi budete moci vrátit loňské permanentky (jen hnědé "fanclubácké"), které se opět nechají nabít na novou sezonu. Kromě vrácení permanentek bude probíhat také placení členských příspěvků na novou sezonu 2012/2013. Ceny permanentek a také výše členských příspěvků by se neměly měnit, o všem budeme informovat na schůzi.

Všichni jsou srdečně zváni, za vedení Fanclubu

Tomáš Martínek
předseda Fanclubu HC Vítkovice

Zpět