Další autobusový výjezd bude mířit ve středu 16.listopadu do Brna

10.11.2011 11:23

Poslední "moravský" výjezd, který se v této sezoně ještě neuskutečnil, bude ve středu 16.listopadu do Brna. Na zápas Komety s Vítkovicemi se bude vyjíždět před třetí hodinou a pravidla pro přihlašování na výjezd budou po Litvínově přísnější. Přesto zveme všechny věrné vítkovické fanoušky, kteří si chtějí zpříjemnil středeční odpoledne před státním svátkem, aby se hlásili tradičním způsobem zde na webu.

Již čtvrtý autobusový výjezd sezony se pořádá do Brna. Utkání začíná ve středu 16.listopadu 2011 od 18 hodin v brněnské Kajot Aréně. K výjezdu asi není moc co dodávat, sraz bude u ČEZ Arény ve 14:45 hodin. Odjezd by měl být nejpozději v 15:00. Snažte se všichni přijít na čas, abychom mohli pohodově vyrazit a nebyli v jihomoravské metropoli pozdě.

Cesta trvá něco málo přes dvě hodiny, proto si můžete také snadno spočítat přibližný návrat do Ostravy. Cena byla stanovena na 250 korun pro členy Fanclubu, ostatní zájemci si zaplatí 350 korun (v ceně je cesta autobusem tam a zpět + vstupenka na utkání).

Počtvrté se budete moci zúčastnit výjezdové tipovačky. Na ní zatím pokaždé v této sezoně padl "bank", i na tomto výjedu budete moci tipovat výsledek a vyhrát zajímavou částku.

V autobuse bude opět k prodeji lahvový Radegast 10°, takže kdo si chce dát po cestě pivo, nemusí si brát žádné "pivní zásoby" s sebou. Piva budou vychlazeny a budou se prodávat opět za 20 korun. Částka z takto vybraných peněz poputuje na pokrytí výjezdu.

Na závěr ještě shrnutí všech důležitých informací o výjezdu:

21.kolo: HC Kometa Brno - HC Vítkovice Steel

Datum: středa 16.listopadu 2011 v 18:00 hodin
Místo akce: Kajot Aréna, Brno
Odjezd: v 15:00 hodin od ČEZ Areny, ul. Ruská u vstupu do arény ze směru od bývalé haly Ledňáček
Cena: 250 Kč pro členy Fanclubu, 350 Kč pro ostatní zájemce (v ceně je cesta autobusem tam a zpět + vstupenka na utkání)

Máte zájem jet? Není nic jednoduššího než podle návodu vyplnit přihlašovací formulář, který naleznete v následujícím odkazu:

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ

Zpět