Do Třince se v neděli 15.ledna chystají tři autobusy! Stále se můžete hlásit!

11.01.2012 18:05

Další "ocelářské derby" je před námi a z Ostravy se do Slezka vypravují hned tři autobusy! Pokud checete jet podpořit vítkovický celek na led svého úhlavního rivala, není nic jednoduššího než vyplnit podle návodu elektronickou rezervaci!

Nejvíce navštěvované hokejové derby v regionu je tady. V neděli 15.ledna 2012 se od 17 hodin hraje v třinecké Werk Areně duel Třince a Vítkovic. Do nejvýchodnější štace Tipsport Extraligy se můžete díky Fanclubu vypravit autobusem za exkluzivní cenu! Členové Fanclubu zaplatí za cestu z Ostravy do Třince a zpět plus vstupenku pouhou stokorunu! Ostatní zájemci mimo Fanclubu zaplatí dvěstě korun, což je i tak skvělé a levněji se do Třince na hokej určitě nedostanete!

Sraz je u ČEZ Areny již v 15:30 hodin. Jede hodně lidí, proto je lepší vyjet dříve aby se v Třinci mohly v klidu rozdat vstupenky a každý si našel své místo v sektoru. Ten bude jistě plný k prasknutí, proto mějte pochopení vůči ostatním vítkovickým fanouškům, kteří budou chtít také do "kotle". Jinak důležitá informace ke vstupenkám pro cestující autobusem: stejně jako na většině výjezdů se budou rozdávat po otevření předních dveří autobusu. Je to nejjednodušší a hlavně nejrychlejší způsob jak vstupenky rozdat tak buďte, prosím, trpěliví pokud budete chvíli na svůj lístek čekat.

Závěrem bychom vás také chtěli poprosit o slušené chování na výjezdu a především informace pro ty, kteří se rádi napijí něčeho tvrdšího, bychom rádi podotkli, že některé osoby již byly kvůli nevhodnému chování vyloučeni z venkovních autobusových výjezdů. Díky za pochopení.

Sraz: v neděli 15.ledna 2012 v 15:30 u ČEZ Areny
Cena: 100 Kč pro Fanclub, 200 Kč pro ostatní zájemce (v ceně je cesta autobusem a vstupenka)

Jak se na výjezd do Třince přihlásit?

Řiďte se prosím závaznými pravidly a přečtěte si podmínky přihlášení na výjezd. Předejdeme tak později ke zbytečným komplikacím. Míst je ještě dostatek, hlaste se ale jen pokud máte 100% seriózní zájem jet. Díky

Rezervace míst v autobusu do Třince

Zpět