Dodatečné termíny prodeje permanentních vstupenek pro Fanclub

08.09.2011 09:40

Vzhledem ke zrušení dnešního přípravného zápasu Vítkovic se Zlínem se stanovily nové termíny pro prodej permanentních vstupenek. Zde jsou termíny, kdy si budete moci zajistit permanentku ještě před startem Tipsport Extraligy.

Pokud vám tyto termíny nevyhovují, další možnost bude na každém domácím extraligovém utkání v kotli na sektoru C2. Je také možnost po telefonické domluvě osobní předání v Ostravě-Pustkovci kdykoliv ve všední dny v dopoledních hodinách.

Nejbližším termínem je tedy dnešní den (8.září), kdy se mělo konat hokejové utkání se Zlínem (někteří si asi naplánovali v zaměstnání volno, proto termín zůstává prakticky stejný, jako by byl hokej). Místo prodeje je již poslední dobou tradiční restaurace Bazar.

Samozřejmě nejde jen o prodej permanentek. Noví zájemci či již dřívější členové Fanclubu mohou přijít zaplatit členské příspěvky či odevzdat přihlášky do Fanclubu.

Termíny prodeje permanentek a vyřizování členství a přihlášek

Čtvrtek 8.září 2011 mezi 17:00 - 18:30 hodin v Restauraci Bazar v Ostravě-Zábřehu
(poblíž zastávky MHD Karpatská, na mapy.cz si můžete tento podnik najít na adrese: Jugoslávská 3043/38)

Středa 14.září 2011 mezi 17:00 - 19:00 hodin v Pizzerii Fortuna v Ostravě-Zábřehu
(poblíž zastávky MHD Kino Luna, na mapy.cz si můžete tento podnik najít na adrese: Výškovická 2526/118)

Pátek 16.září 2011 na domácím hokejovém utkání s Pardubicemi (1.kolo Tipsport Extraligy)
PRODEJ AŽ NA STADIONĚ V SEKTORU C2, DĚKUJI ZA POCHOPENÍ

V případě nejasností nebo dalších dotazů napište na e-mail Fanclubu, případně na telefonní číslo Fanclubu.

Vítkovický Fanclub se v nejbližší době vyjádří také ke smutné události, která se stala kolem hokejového klubu z Jaroslavle. O dalších pietních akcích budeme informovat. Každopádně vedení Fanclubu HC Vítkovice by rádo touto cestou vyjádřilo soustrast s rodinami, známými či fanoušky zesnulých hokejistů.

Zpět