Domácí kotel bude nově na C2, členství ve Fanclubu bude mít mnoho výhod!

14.07.2010 21:08

Jak již bylo zmíněno, domácí kotel bude od sezony 2010/2011 pohromadě na sektoru C2. To znamená že již nebude využíván roh B5, ale centrum domácích fans bude za brankou vítkovického gólmana. Členové Fanclubu HC Vítkovice budou mít od nové sezony mnoho výhod, na dalších usilovně jednáme.

Pokud se jedná o přesun na C2, dnes nám bylo toto přemístění "kotle" posvěceno telefonickým hovorem s ekonomem HC VÍTKOVICE STEEL Ing. Žembou. Na zítra je domluvena schůzka, kde se doladí detaily ohledně permanentních vstupenek. Ty se budou pro Fanclub prodávat jak již bylo zmíněno na sektor C2, každý člen Fanclubu si může zakoupit hned dvě permanentky za skvělou cenu 1200 Kč za kus.

Více informací ohledně prodeje permanentních vstupenek

Kromě výhodné ceny permanentní vstupenky budou moci členové Fanclubu využívat slev ve Vítek Hockey Shopu, který je v těsné blízkosti ČEZ Areny. Po předložení členského průkazu vám bude poskytnuta sleva 10% na veškeré zboží. Na suvenýry HC VÍTKOVICE STEEL i hokejovou výstroj či výzbroj. Sleva je nepřenosná! To znamená, že slevu může uplatnit pouze vlastník průkazky Fanclubu.

Vítek Hockey Shop také vyhlašuje soutěž pro vítkovické fanoušky! Posílejte na e-mail fanshopu návrhy, jak byste si představovali design triček, mikin, čepic, vlajek a podobně. Nemusí to být nijak složitě propracovaný návrh, jde předeším o originální a nápaditý vzhled. A co bude pro vítězné návrhy připraveno? Autor každého vítězného návrhu bude oceněn právě tím suvenýrem, který samotný autor navrhne. Návrhy zasílejte na e-mail Vítek Hockey Shopu: vitekhockeyshop@seznam.cz.

Ve středu 21.července 2010 se bude konat další schůze vedení Fanclubu HC Vítkovice, kde se budou řešit další otázky a témata o nichž vás budeme informovat zde na webu. Již zítra vám přineseme informace ohledně domácích zápasů na Sareze. V nejbližší době se sejdeme s vedením klubu kvůli projednání plánovaných akcí pro fanoušky a také vyjednané další slevy pro členy Fanclubu HC Vítkovice a držitele permanentních vstupenek.

Zpět