Fanclub zajišťuje vstupenky na čtvrtfinále do Pardubic, pojeďte podpořit Vítkovice!

28.02.2012 11:47

Rok se s rokem sešel a Vítkovice opět míří na zápasy play-off do Pardubic. Po předloňském finále a loňském semifinále se představí svěřenci trenérů Trličíka s Motákem opět v Pardubicích. Vítkovický Fanclub bude zajišťovat pouze vstupenky na utkání, cesta a ubytování bude vyloženě na každém fanouškovi. Každý má jiné nároky na ubytování a pohodlnost cesty, proto vám "organizovaně" nabízíme alespoň vstupenky.

První dvě utkání čtvrtfinále se hrají v pardubické ČEZ Areně ve dnech 8. a 9.března 2012, což jsou čtvrtek a pátek. Cena jedné vstupenky je 110 Kč na každý zápas. Na konci tohoto odstavce je odkaz, kde si můžete vstupenky rezervovat, ovšem je nutné vstupenky dopředu zaplatit! Kdo nebude mít zaplaceny vstupenky, nebudou mu objednány a rezervace bude zrušena. Do vaší rezervace také jasně uveďte kolik vstupenek chcete na čtvrtek a kolik na pátek. Nutné je vaše jméno a příjmení a také telefonický kontakt. Veškeré informace nalezete v rezervačním formuláři zde:

REZERVACE VSTUPENEK DO PARDUBIC

Vstupenky si můžete rezervovat nejpozději do úterý 6.března 2012 do 18 hodin. Platby za vstupenky očekáváme do středy 7.března 2012. Po tomto datu budou všechny nedotažené či nezaplacené objednávky anulovány.

Informace ohledně vstupenek na čtvrtfinále na webu parubického klubu:
https://www.hcpce.cz/clanek.asp?id=Ve-stredu-zacina-predprodej-vstupenek-na-ctvrtfinale-play-off-3924

Platba objednaných vstupenek

Při objednávce vstupenek je také nedílnou součástí platba předem. Tu můžete provést s objednávkou buď osobně ve stanovené termíny nebo bankovním převodem na účet Fanclubu. Nejjednodušší je poslat peníze bankovním převodem, číslo účtu Fanclubu je 2443 001 001 / 5500. O tom, zda platba již dorazila se můžete podívat zde. Do zprávy pro příjemce uveďte jméno, pod kterým jste posílali objednávku - snadno tak rozpoznáme platbu.

Druhou možností je zaplatit vstupenky hotově a to v následujících termínech:

Čtvrtek 1.března 2012 od 17:00 hod.
Na utkání juniorů Vítkovic s Kladnem v ČEZ Areně (vstup přes vrátnici, dole u vstupu směrem od hotelu Clarion Congress Hotel.

Pondělí 5.března 2012 od 16:00 - 18:00 hod.
V restauraci Bazar v Ostravě-Zábřehu u zastávky MHD Karpatská (ul. Jugoslávská 3043/38)

U koho se vstupenky objednávají?

Veškeré objednávky či řešení vstupenek směrujte na člena vedení Fanclubu pana Tomáše Maiera. Dotazy na e-mail samozřejmě pište na e-mail Fanclubu, telefonicky se můžete dotazovat na telefonní číslo Fanclubu.


Tomáš Maier

Mobil: +420 606 277 441
E-mail: fanclub@fanclub-hcv.cz

Zpět