Hlaste se na autobusový výjezd do Zlína - ODJEZD VE 13:00

07.01.2010 18:20

První výjezd v roce 2010 bude oblíbený výjezd do nedalekého Zlína. Utkání se hraje v neděli 10.ledna 2010 od 17 hodin. Naši hráči se zde v rámci 39. kola O2 extraligy utkají s týmem PSG Zlín, se kterým v poslední době bývají vyhecovaná a zajímavá utkání. Odjezd autobusu bude tradičně od haly Ledňáček (naproti ČEZ Areně) a to ve 13 hodin. Cena je pouhých 250 Kč a v ceně je vstupenka na utkání a cesta autobusem tam a zpět. Předpokládaný návrat ze Zlína se plánuje přibližně v deset hodin večer.

39.kolo: PSG Zlín - HC Vítkovice Steel

  • Termín utkání: NE 10.ledna 2010 v 17:00 hod.
  • Čas odjezdu: 13:00 hod. od haly Ledňáček
  • Čas příjezdu: cca 22:00 hod. opět k hale Ledňáček
  • Cena: 250 Kč (jednotná cena)
  • Poznámky: V ceně výjezdu je cesta autobusem do Zlína a zpět a také vstupenka na dané utkání. Hala Ledňáček se nachází naproti ČEZ Areně na ulici Závodní.

Jak se přihlásit?

Do přihlašovacího formuláře uveďte své jméno, e-mailový kontakt a do předmětu napište "Výjezd Zlín". Pokud máte nějaký další dotaz ohledně výjezdu, napište jej do pole "Text".

Přihlásit se můžete vyplněním formuláře zde!

Důležité upozornění pro všechny přihlášené!

Kdo bude přihlášen na výjezd a náhodou nebude moci jet, musí se řádně omluvit e-mailem nebo telefonicky u osob organizujících výjezd a to nejpozději 24 hodin před odjezdem! Pokud se neomluvíte, budete zapsáni na listinu nespolehlivých a na další výjezd budete moci jet až po zaplacení ceny výjezdu, kterého jste se nakonec nezúčastnili a neomluvili se z něj.

Nepředvídatelné skutečnosti se můžou objevit u každého, jsme jen lidi. Ale omluvit se ze závazné objednávky je přinejmenším slušnost. Po zkušenostech s výjezdem do Českých Budějovic musíme sáhnout k tomuto kroku. Děkujeme za pochopení a prosíme o seriózní přístup všech.

Zpět