Hráči HC Vítkovice Steel v restauraci Eliáš

15.12.2009 21:19

Marek Kvapil, Yorick Treille a Vladimír Svačina. K tomu správně hořký Radegast, skvělá zábava a soutěže o zajímavé ceny. Takový bude hokejový večer v restauraci Eliáš v Ostravě ve čtvrtek 17. prosince od 19 hod.
Hráči ostravského celku okupujícího čelní příčky extraligové tabulky půjdou na pivo a zváni jsou všichni fanoušci vítkovického hokeje. Kromě povídání o hře pro tvrdé chlapy dojde i na čepování nejoblíbenějšího piva na Moravě, které hráči roznesou svým příznivcům.
Setkání bude příležitostí odnést si kromě nezapomenutelného zážitku i netradiční věcnou cenu. To v případě vítězství ve stolním hokeji nad přítomnými hráči či úspěchu v některé jiné soutěži.
Každý fanoušek získá speciální podpisovou kartu vydanou pouze u příležitosti akce, kterou rádi opatří svými autogramy strůjci vítkovického úspěchu Marek Kvapil, Yorick Treille a Vladimír Svačina.

Na setkání zve Radegast, který fandí moravskému hokeji.

SOUTĚŽ

Vyhraj pro sebe a jednu osobu místo u stolu, u kterého budou sedět hráči HC Vítkovice Steel. K tomu získej speciální hokejové triko Radegast, podepsaný puk a pivo servírované hráči ostravského celku.
Stačí odpovědět na soutěžní otázku: „Které pivo se čepuje v průběhu domácích zápasů Vítkovic u ledové plochy v ČEZ Aréně?“

Odpověz do 15. prosince 2009 prostřednictvím formuláře na www.radegast.cz nebo zašli e-mail s odpovědí, jménem a adresou na info@radegast.cz. Vylosováni budou 3 výherci.

Zpět