Informace ohledně prodeje permanentek (doplněno)

02.07.2010 08:53

Permanentky pro Fanclub budou letos za stejnou cenu jako loňský rok, tudíž za 1200 Kč. Další důležitou informací je změna sektoru. Fanclub nyní bude "sídlit" na C2, doposud domácí fanoušci fandili ze sektoru B5. Jsou zde ale i další změny, na které bychom rádi upozornili.

V prvé řadě, pokud si budete chtít objednat permanentku, je tady omezený počet těchto karet. Fanclub bude mít k dispozici prozatím čtyři vrchní řady sektoru C2 (řady 10 až 13) což čítá 154 permanentek. V případě velkého zájmu máme v rezervě ještě řadu 9, čímž by se celkový počet permanentek pro Fanclub rozrostl na rovných 196 kusů. Permanentky budou tedy prodávány nově do sektoru C2, rozhodlo se o tom na schůzi Fanclubu. Sektor B5 je pro tuto sezonu minulostí.

Během čtyř Extraligových zápasů na ZS SAREZA v Ostravě-Porubě (utkání s Českými Budějovicemi, Libercem, Slavií Praha a Pardubicemi) bude "kotel" umístěn na sektoru C, který je na stání. Sektor je docela rozlehlý, proto budou domácí fanoušci opět v levé dolní části (stejně jako v sezoně 2002/03). K prodaným permanentním vstupenkám do ČEZ Areny jsou přiloženy také čtyři vstupenky na utkání v Porubě. Nemusíte se tedy bát, že by celosezonní permanentka neplatila i na tyto zápasy na ZS Sarezy.

Již nyní si je můžete permanentky objednávat, s objednávkou je ovšem nejdůležitější věcí platba. Neznamená to, že kdo bude mít permanentku objednanou tak ji určitě dostane. Pokud si ji nezaplatíte, nedostanete ji. V minulosti byly u některých problémy s platbou, proto budeme v této věci letos nekompromisní. Až po připsání peněz na účet Fanclubu či předání hotovosti bude permanentka předána.

Proto posílejte své objednávky nejlépe rovnou s platbou!

Cena je stejná jako loni, tudíž pouhých 1200 Kč. Změnou ovšem bude to, že po sezoně bude muset každý držitel permanentky pro Fanclub svou kartu vrátit. Karty se pak opět "nabijí" na příští rok a budou se prodávat další a další sezony. Tyto permanentní vstupenky budou pro letošek jinak barevně odlišeny, vybrána byla "bronzová" barva. Permanentka bude samozřejmě platit i pro případné play-off.

S objednávkou permanentních vstupenek je spojena i nutnost mít zaplaceny členské příspěvky na ročník 2010/2011. Ty budou pro letošní sezonu činit 350 Kč na sezonu, pro osoby mladší 15 let 250 Kč. Rovněž bez členských příspěvků nebude permanentní vstupenka předána.

Každý člen Fanclubu si bude na své jméno a členství moci objednat hned dvě permanentky. Můžete tedy přikoupit jednu permanentku pro svého kamaráda, kamarádku, partnera, manžela či manželku! Pokud by měl zájem o permanentku kdokoliv z vítkovických fanoušků, který není prozatím ve Fanclubu, po vyplnění přihlášky a zaplacení členství a zápisného může mít nárok také na dvě permanentky. Není nic jednoduššího! Běžná permanentka stojí 2300 Kč což činí při nákupu permanentky přes Fanclub velkou úsporu.

Důležité upozornění! O svou permanentku se budete muset pečlivě starat. Jakékoliv sebemenší viditelné poškození nebo poničení bude postihováno poplatkem 300 Kč. Permanentky se budou po skončení sezony zpětně vybírat a pokud nebudou karty ve výborném stavu bude od každého vybírán tento poplatek za výrobu nové karty. Cenu udalo vedení klubu a byli jsme na to výslovně upozorněni, že je třeba o karty pečlivě dbát.

Objednávka a platba

Permanentky si budete moci objednávat již nyní na emailu Fanclubu (fanclub@fanclub-hcv.cz). V objednávce je třeba uvést své jméno, telefonní číslo a e-mail. Pokud si berete na své jméno i druhou permanentku uveďte rovněž kontakty (jméno, mobil, e-mail) i na osobu, pro kterou bude druhá permanentka. Jestliže si chcete přijít pro permanentku s platbou osobně na domácích zápasech, nemusíte si ani permanentku rezervovat. Rezervace je vhodná pro ty, kteří si ji budou kupovat později a chtějí mít jistotu, že permanentky budou. Platit je můžete buď bankovním převodem nebo v hotovosti na domácích přípravných utkáních u Tomáše Martínka:

Platba převodem na účet:

Číslo účtu Fanclubu: 2443 001 001 / 5500 (Reiffeisen Bank)
Pohyby na účtu můžete sledovat na zde, proto si můžete skontrolovat zda peníze již na účet dorazily.

U všech plateb uvádějte pro lepší identifikaci jako variabilní symbol své rodné číslo bez koncového čtyřčíslí a do zprávy pro příjemce jméno objednávajícího. Příklad: Jestliže vaše rodné číslo je 90 05 02 / 1234, napište variabilní symbol 900502.

Platba v hotovosti:

Objednávky i peníze za permanentky můžete předávat i na domácích přípravných zápasech Vítkovic. Rozpis najdete na oficiálních stránkách klubu www.hc-vitkovice.cz nebo přehledně sepsaný seznam na úvodní stránce webu Fanclubu (dole).

Pokud si chcete rezervovat určité místo v sektoru, připište požadované místo do objednávky (stav volných a obsazených míst naleznete níže v článku). Příklad: C2, řada 24, sedadlo 35.

Předání permanentek

Předávání permanentek bude probíhat na domácích přípravných zápasech. Byly připraveny již na první přípravné utkání s Nitrou, na každém dalším zápase se můžete hlásit o permanentky v kotli domácích.

Zpět