Informace o permanentkách pro členy Fanclubu

16.07.2016 20:56

Již v průběhu týdne zveřejnil klub informace o prodeji a ceně permanentek na nadcházející sezónu 2016/2017. Veškeré informace o permanentkách mimo sektor C2 najdete zde.

Informace pro členy Fanclubu

Po dohodě s vedením klubu zůstává cena fanclubácké permanentky na sezónu 2016/2017 nadále 1700 Kč. Členský příspěvek Fanclubu HC Vítkovice se taktéž nemění a zůstává ve výši 400 Kč (pro osoby mladší 15-ti let 300 Kč). Věříme, že udržení stejné ceny potěší všechny členy Fanclubu a také i letos se přihlásí noví členové. Pokud máte zájem, veškeré potřebné informace najdete zde.
 
Novinkou pro tuto sezónu je možnost zakoupení permanentky včetně rezervace parkovacího místa na parkovišti C u Ostravar Arény. Cena této fanclubácké permanentky je 2700 Kč. V případě zájmu o tento typ permanentky nás prosím předem informujte na e-mail fanclub@fanclub-hcv.cz.
 
Termíny prodeje fanclubáckých permanentek budou zveřejněny s dostatečným časovým předstihem na webových a facebookových stránkách Fanclubu. 
 
Je důležité zmínit, že zakoupením fanclubácké permanentky získáváte místo pouze na sektor C2! V případě zakoupení zlevněné fanclubácké permanentky a zúčastnění se zápasů pravidelně mimo tento sektor, může být permanentka zablokována.
 

Cena vstupenek na jednotlivé zápasy

Také cena za vstupenky na jednotlivé domácí zápasy zůstává stejná, tedy 150 Kč. Velkým přínosem je určitě změna internetového systému prodeje na společnost Ticketportal. 

 

Zpět