Je naplánována akce pro členy Fanclubu a hokejisty HC Vítkovice Steel

12.01.2011 15:43

Fanclub HC Vítkovice se předběžně domluvil se zástupci hokejového klubu HC Vítkovice Steel na společné akci, která přispěje k utužení vztahů mezi hokejisty a nejvěrnějšími vítkovickými fandy. Fanclubáci si tak budou moci užít báječné odpoledne s vítkovickým klubem!

Během reprezentační přestávky na začátku února (pravděpodobně mezi úterkem a čtvrtkem 8.2. až 10.2.) se bude konat společná akce, při které se budete moci účastnit tréninku vítkovických hokejistů, prohlédnout si kabinu a zázemí týmu a na závěr podiskutovat s hráči a nechat si podepsat suvenýry či udělat společné fotografie!

Trénink A-týmu začne někdy kolem 16 až 17 hodiny v ČEZ Areně a budou zde moci přijít členové Fanclubu a také majitelé klubových karet. Během tréninku si budete moci po určitých skupinkách prohlédnout zázemí týmu - hráčskou kabinu, společenskou místnost, sprchy, posilovnu atd. Po tréninku se přesunou členové Fanclubu do prostor tiskového centra (v minulé sezoně se zde konala valná hromada Fanclubu) kde budou po několika skupinkách přicházet trojice či čtveřice vítkovických hráčů a trenérů.

Během této společné diskuze si budete moci nechat podepsat dres, kartičku či fotografii nebo se s hráčem nebo trenérem vyfotografovat. Diskuze a setkání s hráči v tiskovém centru bude výhradně pro členy Fanclubu HC Vítkovice, běžní "permanentkáři" se na ni již nedostanou. Pro členy Fanclubu to tak je další odměna za jejich věrnost a ochotu fandit a podporovat svůj klub. Během diskuze se samozřejmě budete moci zeptat hráčů i trenérů na jakékoliv téma, které vás zajímá.

O přesném termínu a programu této akce vás budeme informovat na stránkách Fanclubu.
Pokud někdo z členů Fanclubu nemá doposud členský průkaz, napište nám na e-mail Fanclubu a zašlete fotografii pro vyhotovení průkazky. Průkazku budete potřebovat ke vstupu do tiskového centra. Akce platí pro fanoušky, kteří jsou členové Fanclubu v sezoně 2010/11.
Zpět