Kdy odevzdat permanentky z této sezony? Termínů bude hned několik

09.04.2013 08:38

Řada z vás by jistě chtěla vrátit "fanclubácké" hnědé permanentní vstupenky, které měli členové fanclubu k dispozici po celou sezonu. Bude hned několik termínů a možností, kdy permanentky vrátit. Průběžně vás budeme informovat o tom kdy a kde tak můžete provést.

Nejbližší možností bude hokejový zápas juniorů Vítkovic s reprezentací Austrálie, který se odehraje ve středu 10.dubna 2013 od 19 hodin na Zimním stadionu Sareza v Ostravě-Porubě (vstupné je 20 Kč).

Další termíny budou vypsány zde na webu v sekci "Bleskovky", každopádně v průběhu května či června plánujeme ve Fanclubu dvě větší akce. Jednou bude tradiční členská schůze Fanclubu, kde budete kromě volby vedení mít možnost platit členské příspěvky na novou seuonu či si zakoupit suvenýry s logem Fanclubu.

Druhou plánovanou akcí bude společná akce fanoušků a hráčů Vítkovic v podobném rázu, jako před třemi lety v restauraci Karlos. Příjemně strávené odpoledne s aktivním programem a hlavně - budou se zde čepovat piva, které si vítkovičtí fandové "vyfandili" v soutěži s Radegastem. Aktuálně zajišťujeme prostory a jakmile se doladí termín, budete informováni. Snad se všem bude akce líbit.

Samozřejmě další možností kde odevzdat permanentky bude na doufejme opět organizovaném výšlapu na Pustevny. Předběžný termín ale ještě není znám.

Nejbližší možností jak vrátit permenentky je tedy středa 10.dubna.

Informace pro nedočkavce - permanentka na novou sezonu 2013/2104 se bude prodávat až na konci července, v průběhu přípravného období v srpnu až do začátku nového ročníku Extraligy. Dříve ji nebude možné zakoupit, díky za pochopení.

Zpět