Koncem listopadu nás čekají autobusové výjezdy do Brna a Zlína

07.11.2010 09:26

Měsíc listopad bude bohatý na autobusové výjezdy pořádané Fanclubem HC Vítkovice. Především třetí víkend v předposledním měsíci roku bude doslova "hokejový". Původně podle rozpisu měl být v plánu pouze Zlín (21.11.), ovšem vzhledem k výměně pořadatelství s Kometou Brno se hraje v Rondu i o dva dny dříve (19.11.). Cena na oba výjezdy ještě bude vykalkulována, ovšem nebude se lišit jako na výjezdech předchozích.

Na výjezdy do Zlína a Brna se hlaste jako již tradičně naším formulářem v sekci "Přihlašování na výjezdy".

Do rezervace míst nezapomeňte uvádět telefonní kontakt a jména všech účastníku - JSOU TO POVINNÉ ÚDAJE!!!

Do Pardubic (17.11.) se pořádání autobusového výjezdu nevyplatí, spoje Českých drah jsou dostačující a navíc bychom cenu museli nastavit vyšší, než stojí cesta vlakem. Proto se do Pardubic autobusem nepojede. Informace o tom, v kolik se z Ostravy pojede a v kolik bude návrat neleznete zde na webu v patřičné sekci věnované výjezdům. Do Pardubic si můžete navíc zakoupit výhodnou jízdenku ČD Net Lidl, která stojí pouhých 199 Kč.

Obdobným případem je i výjezd na Spartu (28.11.). Jedná se o neděli a v tento den si můžete i Českých drah zakoupit výhodnou jízdenku SONE+. Cena autobusem by se pohybovala mezi 400 až 500 Kč, zvýhodněná jízdenka u Českých drah stojí pro dvě dospělé osoby a tři děti 450 Kč (což vychází na jednoho dospělého 225 Kč!). Jelikož se jede i po půlnoci (jízdenka platí jen do nedělní půlnoci), bude třeba ještě připlatit pár desítek korun, ale i tak je cena výrazně nižší, než by byla vlakem.

Zpět