Koupí výrobků a hokejových předmětů přispějete postiženým dětem

09.11.2011 18:33

Na e-mailovou žádost speciální základní školy z Ostravy-Vítkovic věnující se postiženým dětem vás chceme informovat o právě probíhající akci.

Na níže uvedených webových stránkách probíhá dražba hokejky a dresu Jiřího Burgera či hokejky Pavla Patery z nedávného utkání na Kladně.

Jsme si jisti, že výtěžek z aukce udělá radost dětem, které trpí těžkými kombinovanými vadami a pomůže jim v jejich nelehkém životě. Proto kdo má zájem, nechť si přečte následující řádky a třeba i přispěje nějakou korunou na dobrou věc.

Na internetových stránkách www.aukce.diakoniecce.cz, bude probíhat ve dnech 8.11.2011 od 12:00 - 15.11.2011 do 12:00 charitativní internetová aukce ve prospěch Základní školy speciální Diakonie ČCE Ostrava v Ostravě - Vítkovicích, která vzdělává žáky s těžkým kombinovaným postižením.

Nejkrásnější výrobky a dárky žáků, pedagogů a přátel naší školy si můžete vybírat právě v těchto dnech. Můžeme Vás ujistit, že všechny byly vyrobeny s láskou a péčí, kterou věnujeme našim žáčkům. A že stejně jako je jejich neopakovatelný úsměv odměnou pro nás, může být výhra v dražbě pro Vás stejným zadostiučiněním.

V aukci se budou dražit i předměty, které mají vztah k HC Vítkovice Steel, jsou to hokejka Jiřího Burgera ze zápasu z 1.11.2011 Kladno - Vítkovice 3:4 s podpisem, hokejka kladenského Pavla Patery ze stejného zápasu s podpisem, hokejový dres Jiřího Burgera s podpisem.

Výtěžek aukce bude použit pouze a jen ve prospěch žáků naší školy. Dárci obdrží své předměty po zaplacení ceny výrobku na účet školy, v případě zasílání poštou se připočítává k ceně ještě poštovné.

Jsme nezisková organizace a zajišťujeme výchovu a vzdělávání žáků s těžkými kombinovanými vadami (mentální postižení, různé formy dětské mozkové obrny, smyslové vady, autistické rysy, autismus). Pokud budete mít zájem, budeme velice potěšeni, navštívíte-li nás alespoň, na našich internetových stránky https://www.specialniskola.eu/. Přispět našim žáčkům můžete i na číslo účtu Základní školy speciální Diakonie ČCE Ostrava: 1644503329/0800.

Všem zájemcům a dárcům velice děkujeme

Pavel Ryška
sekretář školy

Zpět