Nevíte co dělat mezi svátky? Stále se můžete vypravit do Davosu na Spenglerův pohár!

20.12.2011 12:32

Nevíte co dělat mezi svátky a bude vám smutno po hokeji? Není nic lepšího než se vydat za hokejisty Vítkovic do Davosu a užít si nejstarší hokejový turnaj v Evropě - čili Spengler Cup! Jedinečný zážitek si můžete dopřát návštěvou dvou vyprodaných zápasů Vítkovic s reprezentací Kanady a domácím Davosem!

Spenglerův pohár se sice hraje mezi 26. až 31.prosincem 2011, vítkovičtí fanoušci ovšem pojedou na úvodní dvě utkání turnaje. Záleží tedy na výsledku prvního zápasu s týmem Kanady, jestli se budou "vítkováci" kochat krásami Alp dva či tři dny.

Pokud Vítkovice v prvním zápase (26.12. s Kanadou) prohrají, budou hrát hned druhý den 27.12. s Davosem a fanoušci tak budou ve Švýcarsku spát jen jednu noc. V případě výhry Vítkovic s Kanadou se utká ostravský celek s Davosem až 28.12. Tím pádem vydrží fandové Vítkovic v Davosu o den déle, čili dvě noci.

Ubytování je zařízeno v Hotelu Albula & Julier v městečku Tiefencastel, nedaleko Davosu. Ubytování se cenově pohybuje kolem 1500 Kč/noc, pro děti je přistýlka jen za 700 Kč/noc. Podrobnější informace získáte v kontaktech dole v tomto článku. Zde je odkaz na hotel v Tiefencastelu:

Webové stránky hotelu na serveru booking.com

K dospozici jsou ještě čtyři vstupenky na obě utkání. To znamená, že nejideálnější řešení je domluvit se čtyři fanoušci spolu, mít k dispozici jedno auto a vše je vyřešeno. Ubytování je tedy kousek od Davosu, i s cestou do tohoto švýcarského města se náklady na cestu, ubytování a vstupenky na utkání odhadují na 4500-5500 Kč/osobu (záleží zda se bude jednat o dva či tři dny). Cena vstupenek činí 600 Kč na jedno utkání - čili na dva zápasy 1200 Kč/osobu (je to jedinečná příležitost dostat se ke vstupenkám, ty jsou již od října na všechny zápasy beznadějně vyprodány!). Cesta tam, zpět a na přejíždění na zápasy do Davosu by měla stát zhruba 1500-1700 Kč/osobu.

Další informace najdete v našem předchozím článku z října 2011 (tam je ovšem ještě ubytování na jiném místě).

Koho v případě zájmu kontaktovat?

Uvažujete, že byste rádi jeli? V případě jakýchkoliv dotazů se na nás obraťte pomocí e-mailu Fanclubu. Také můžete kontaktovat člena Fanclubu Martina Honse, který přijímá rezervace a řeší tento výjezd do Davosu ve spolupráci s vedením Fanclubu.

Martin Hons

E-mail: hons.martin@seznam.cz
Mobil: +420 732 460 102

Zpět