Permanentky v prodeji již od soboty na Pustevnách, další termíny budou následovat

20.06.2014 13:36

Prodej permanentek pro Fanclub začne již zítra 21.června 2014 při výstupu na Pustevny! Permanentky si budete moci zakoupit (či odevzdat vybité loňské) v autobuse po cestě tam i zpět a také na vrcholku tůry v chatě. Prozatím bude k dispozici 55 načipovaných permanentek, takže snad pokryjeme prvotní zájem všech.

Permanentky pro Fanclub

Cena permanentek se lehce zvýšila, je to spojeno také s účastí Vítkovic v Lize mistrů. Cena je o dvě stovky vyšší než v minulé sezoně, takže permanentka pro sezonu 2014/2015 přes Fanclub vyjde zájemce na 1700 Kč (+ klasicky 200 Kč vratná záloha za načipovanou kartu).

Samozřejmě můžete pouze přinést vrátit vaši loňskou permanentku a koupit si novou až později. Nenechávejte to ovšem jako tradičně až na poslední chvíli. Letos bude prodej probíhat jen v uvedených prodejních termínech, kterých bude dostatek, a také na domácích přípravných zápasech. Požadavky na osobní domluvy těsně před začátkem Extraligy budou ignorovány. Termínů bude opravdu dostatek, takže během léta nebo přípravného období si každý bude moci svou permanentku obstarat.

Jeden člen Fanclubu si opět bude moci zakoupit na svou osobu dvě permanentní vstupenky. V ceně permanentky jsou vstupy na všechny domácí utkání HC VÍTKOVICE STEEL v základní části Tipsport Extraligy, Česká pojišťovna play-off (případně play-out), všechny domácí zápasy v Champions Hockey League a také domácí přípravné utkání.

Členský příspěvek do Fanclubu

Členský příspěvek do Fanclubu zůstává pro sezonu 2014/2015 nezměněn a je tedy stejně jako loni za 400 Kč. Dotazy můžete směřovat na e-mail Fanclubu případně na opět zapnutý telefon Fanclubu, kde prosíme posílejte jen SMS zprávy, na které vám bude odepsáno.

Zpět