Po reprezentační pauze se pojede autobusem do Olomouce a Litvínova

04.11.2014 21:02

Sice nyní probíhá reprezentační přestávka, přesto se toho ve vítkovickém klubu děje spousty. Trenér Peter Oremus již není trenérem Vítkovic a tak jej stejně jako Romana Šimíčka nahrazuje dvojice Ladislav Svozil a Jakub Petr. Proto bude důležité podpořit náš tým v nejbližších zápasech také na venkovních kluzištích.

Tím nejbližším je duel 20.kola v Liberci (pátek 14.listopadu), kde se ovšem autobusový výjezd nekoná. Hned ovšem za dva dny v neděli 16.listopadu máte možnost jet do Olomouce. Vítkovice se tak pokusí napravit ostudnou porážku z prvního utkání na Hané, kde Ostravané prohráli vysoko 9:1. Informace o odjezdu a ceně výjezdu bude uveřejněna v sekci "Výjezdy".

Po zápase v Olomouci přivítají hráči rytíře Vítka na domácím ledě Pardubice a pak už následuje nedělní výjezd 23.listopadu do Litvínova. Vypravujeme opět klasický minibus, který letošní sezonu využíváme. Cena je již nyní známa, cesta tam a zpět vyjde na 550 Kč, jak to bude se vstupenkami ještě uvidíme.

Každopádně již nyní se můžete hlásit na oba autobusové výjezdy do Olomouce i Litvínova. Vše, jak již bylo uvedeno, naleznete v sekci "Výjezdy".

Zpět