Po utkání s Popradem bylo na schůzi zvoleno nové vedení Fanclubu

06.09.2013 09:08

Na včerejší schůzi Fanclubu, která se konala po skončení přípravného utkání Vítkovic s Popradem, bylo zvoleno nové vedení Fanclubu a zároveň se probraly některá témata, která členy Fanclubu zajímala.

Na úvod valné hromady se shrnula loňská sezona 2012/2013 z pohledu Fanclubu a poté padaly dotazy a debaty na různá témata. Byl vznesen požadavek, aby se zkoušely častěji vypisovat autobusové výjezdy na venkovní utkání i do vzdálenějších destinací extraligové mapy. Od této sezony se tedy opět pokusíme vypsat i delší výjezdy, ovšem pokud bude termín vhodný ke konání autobusového výjezdu. Loni jsme se pokusili vypsat autobusový výjezd do Chomutova, ovšem nepřihlásil se dostatečný počet zájemců.

Další probíranou věcí byly choreografie a s tímto spojené věci. Také přišel dotaz, zda by Fanclub nevyrobil trička či mikiny. Během příštího týdne začneme výrobu řešit a udělají se grafické návrhy. Poté uděláme možnost objednat si tričko či mikinu. Poslední věcí byl dotaz, zda by nešlo na webu Fanclubu vytvořit fórum, kde by fanoušci mohli psát informace ohledně výjezdů (kdo jede či nejede, kdo má volné místo v autě a podobně). Na tomto projektu jsme začali pracovat již v loňském roce a zhruba do měsíce bychom rádi web zprovoznili a spustili.

Co se na schůzi a po schůzi rozhodlo?

Nic zásadního se neprobíralo. Stěžejním bodem schůze byla volba vedení Fanclubu pro sezonu 2013/2014. Z přítomných 36 členů Fanclubu volilo 35 členů, platných hlasů bylo 34, jeden byl neplatný (nesprávně zakřížkované hlasy). Do vedení kandidovalo šest členů z nichž se vybrala pětice. Na schůzi byli z kandidátů do vedení přítomni Anežka Bačová, Martin Hons (Matrix), Pavel Kolowrat (Koule), Tomáš Maier (Lyko), Tomáš Martínek (Uphon). Jediným nepřítomným kandidátem byl Jaroslav Dospíšil (Dospec). Zde jsou výsledky hlasování:

  • 34 hlasů - Tomáš Martínek
  • 28 hlasů - Pavel Kolowrat
  • 24 hlasů - Anežka Bačová
  • 23 hlasů - Tomáš Maier
  • 19 hlasů - Martin Hons
  • 7 hlasů - Jaroslav Dospíšil (nedostal se do vedení)

Jednohlasně se pak nově zvolené vedení Fanclubu dohodlo, že předsedou bude opět Tomáš Martínek, místopředsedou je nově Tomáš Maier. Složení vedení Fanclubu HC Vítkovice pro sezonu 2013/2014 je tedy následující:

Předseda: Tomáš Martínek
Místopředseda: Tomáš Maier
Členové představenstva: Pavel Kolowrat, Anežka Bačová, Martin Hons

Schůze ve fotografiích

Za fotografie děkujeme Ondrovi Teichmannovi (www.ondys.cz)

Zpět