Pojeďte stejně jako loni na Pustevny!

11.05.2011 13:08

Vítkovičtí hokejisté opět vyrážejí na Pustevny a fanoušci ostravského klubu mohou být u toho! Přijďte udělat něco pro své zdraví a vyražte si s hráči HC Vítkovice Steel na beskydské Pustevny. Můžete si s hráči popovídat, nechat si podepsat suvenýry nebo se prostě jen projít na čerstvém vzduchu.

Celá akce začíná v neděli 22.května 2011 od 8:45 od hotelu Ráztoka v Trojanovicích. Pro fanoušky, kteří pojedou autobusem od ČEZ Areny je sraz v 7:30 u bočního vstupu do areny (vchod směrem od Clarion Congress Hotelu, bývalý Atom). Do autobusu se můžete hlásit zde na webu Fanclubu. Přednost budou mít samozřejmě členové Fanclubu HC Vítkovice. Buďte prosím u autobusu včas. Ostatní zájemci o tuto akci se budou muset na místo dopravit po vlastní ose, nejlépe asi linkovými autobusy nebo autem. Více informací jak se k hotelu Ráztoka v Trojanovicích dostat je uveden níže v článku.

Do autobusu se hlaste zde

(DO AUTOBUSU SE JIŽ NEHLASTE, PŘIHLAŠOVÁNÍ BYLO UKONČENO)

Poté následuje přesun do Trojanovic, kde se bude cca v 8:45 vycházet od hotelu Ráztoka. Po výšlapu na Pustevny se budete moci občerstvit a sednout si do restaurace společně s vítkovickými hokejisty a trenéry. Program akce není přesně stanoven, jasný je jen začátek výšlapu od hotelu Ráztoka v 8:45 hod. Pokud si chcete popovídat s hráči, musíte s nimi držet tempo nebo si je odchytit na vrcholku celé výpravy :-)

Jak se dopravit na místo začátku akce po vlastní ose?

Linkovými autobusy

V 7:00 vyjíždí autobus (č.910127 1) z Ostravy, autobusového nádraží ÚAN, jede směrem přes Ostravu-Vítkovice, Paskov, Frýdek-Místek, Palkovice, Kozlovice, Tichou až do Frenštátu pod Radhoštěm, kde přijede na zastávku Frenštát p.R., u škol v 8:03. Tam musíte přestoupit na druhý autobus (č.880655 361), který startuje ze stejné zastávky v 8:10 a na konečné zastávce Trojanovice, rest.Ráztoka je v 8:27. Přesný harmonogram zastávek naleznete na webu www.idos.cz.

Na místo začátku akce jedou samozřejmě i jiné spoje, tento se nám ale zdá časově nerozumnější. Cena jízdenky (Ostrava, ÚAN - Trojanovice, rest.Ráztoka) by podle webových stránek IDOS měla být pro jednu osobu 65 Kč.

Automobilem

Automobilem se dostanete k hotelu Ráztoka v Trojanovicích nejlépe po silnici R56 z Ostravy do Frýdku-Místku, kde budete pokračovat po silnici 56 až za Frýdlant nad Ostravicí. Tam sjedete z hlavní silnice a odbočíte doprava na silnici 485 směrem na Frenštát pod Radhošťem. Asi kilometr za Kunčicemi pod Ondřejníkem zahnete na křižovatce doleva směrem do Trojanovic. V Trojanovicích na kruhovém objezdu odbočíte doleva a po silnici dojedete až k hotelu Ráztoka.

Zpět