Daruj vítkovickou krev! Přijďte spolu s vítkovickými hokejisty podpořit dobrou věc

22.08.2012 17:11

Ve středu 29.srpna 2012 se můžete zúčastnit velice prospěšné akce, které se budou účastnit hráči HC VÍTKOVICE STEEL. Ve spolupráci s Krevním centrem Fakultní nemocnice Ostrava můžete přijít darovat krev a pobavit se s vítkovickými hokejisty. Nedílnou součástí bude také podepisování hráčů a pro dárce je připraven malý dárek.

Celá akce začne v Krevním centru Fakultní nemocnice Ostrava v Ostravě-Porubě ve středu od 10 hodin, konec je naplánován na 13 hodinu (odběry potrvají ještě do 14 hodiny). Pro vítkovické fanoušky, přednostně pro členy Fanclubu, je v Krevním centru garantována kapacita maximálně 30 míst, kterých mohou fanoušci využít a darovat cennou životně důležitou tekutinu.

Během darování krve budou v předsálí přítomni vítkovičtí hokejisté, se kterými si budete moci popovídat nebo si nechat podepsat fanouškovské předměty. Kteří členové kádru Vítkovic se budou akce účastnit zatím ponecháme v tajnosti. Pro každého dárce bude připraven jako dárek puk s logem této akce.

Zájemci o darování krve by měli provést dvě důležité věci:

1) Přihlásit se zde na webu pomocí formuláře. Jelikož je kapacita jen 30 míst, přednost budou mít přihlášení zájemci. Proto pokud máte zájem co nejrychleji nám dejte vědět pomocí přihlašovacího formuláře.

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ

Uzávěrka přihlašování: neděle 26.srpna 2012 do 23:59 hod.

2) Pečlivě si prostudovat podmínky darování krve, které naleznete na webových stránkách Krevního centra Fakultní nemocnice Ostrava nebo pod následujícím odkazem: https://www.fno.cz/interni-klinika/odberove-centrum-interni-klinika

Doufáme, že s vás přihlásí co nejvíce a všichni společně prospějeme dobré věci! Každému z nás se může stát nečekaný zdravotní problém, proto je důležité aby krve bylo ve zdravotnických zařízenách možná co nejvíce. Děkujeme za váš zájem!

Kde se nachází Krevní centrum Fakultní nemocnice Ostrava?

Najdete jej v Ostravě-Porubě na ulici 17.listopadu 833/9, Ostrava. Nejlépe se zde dostanete MHD na nejbližší zastávku Hlavní třída, kde jezdí tramvaje 7, 8, 17 a autobusy 42, 44, 47, 54 a 58.

Zpět