Proběhla valná hromada Fanclubu, bylo zvoleno nové vedení

11.05.2012 11:47

Ve čtvrtek 10.května 2012 se konala v tiskovém centru ČEZ Areny tradiční valná hromada členů Fanclubu. Hlavním bodem byla volba nového vedení Fanclubu, také se zhodnotila sezona a byla možnost vrátit loňské permanentky či zaplatit členské příspěvky na novou sezonu.

V úvodu schůze se vyhodnotila minulá sezona jak po finanční stránce, tak také z pohledu co se povedlo a uskutečnilo. Srovnaly se také ceny výjezdů v minulých sezonách aby bylo vidět, že ceny, za které se jezdí poslední sezony se drží stále na stejné úrovni i když pohonné hmoty a vstupenky jsou neustále dražší.

Dalším bodem byla diskuze, kde se podiskutovalo o několika tématech jako výrobě suvenýrů Fanclubu, především tedy mikin, triček nebo čepic. Také se seženou pevné papírové tyče na vlajky, abychom neměli problémy pronést vlajky na stadiony, kde to doteď nebylo možné.

Poté následovalo vyhlášení soutěže Kilometrovník. Na prvním místě se umístil s 9796 kilometry Pavel Kolowrat, jenž vyhrál permanentní vstupenku na příští sezonu zdarma. Druhé místo, které obsadil Michal Vozar s 4528 kilometry, má za odměnu 75% sleva na permanentní vstupenku na novou sezonu. Na třetí příčce nakonec skončil Miroslav Markovský st. jenž projezdil 4290 kilometrů a bude mít možnost slevy 50% na permanentku. Čtvrté a páté místo obvykle bývá sleva 25% na permanentku, ty nakonec připadly Martinu Honsovi s 3900 kilometry a Tomáši Martínkovi s 3748 kilometry.

Následně se mohlo přejít k samotné volbě vedení pro sezonu 2012/2013. Ke kandidátům, kteří se přihlásili ještě před schůzí (Tomáš Martínek, Jaroslav Dospíšil a Tomáš Maier), se během schůze přidali ještě Anežka Bačová, Martin Hons a Karel Kusník. Z této šestice tedy měla vzejít pětice nového vedení a na jednoho z kandidujících měl zbýt pomyslný "černý Petr". Hlasovalo všech 24 členů a zde jsou výsledky: 1. Tomáš Martínek (24 hlasů), 2. Jaroslav Dospíšil (18 hlasů), 3. Martin Hons a Tomáš Maier (oba 16 hlasů), 5. Anežka Bačová (15 hlasů), 6. Karel Kusník (8 hlasů) - do vedení se tedy nedostal jen Karel Kusník. Funkce nakonec byly rozděleny takto:

Předseda: Tomáš Martínek
Místopředseda: Jaroslav Dospíšil
Členové představenstva: Martin Hons, Tomáš Maier, Anežka Bačová

Na schůzi si členové mohli také zakoupit suvenýry Fanclubu a to s výraznou slevou. Stanoven byl také členský poplatek na novou sezonu 2012/2013, který činí opět 400 Kč, pro osoby mladší 15 let je to 300 Kč. Ceny tedy zůstávají stejné. O ceně permanentních vstupenek ještě budeme informovat, jejich cena ale bude nejspíše 1400 Kč.

Závěrem bychom chtěli dodat několik informací ohledně výjezdů, jelikož je již rámcově známo rozlosování nového ročníku. Kromě klasických výjezdů do Třince, Zlína a Brna se rýsuje hned na začátku sezony dálkový výjezd. Pokud se rozpis dramaticky nezmění, mohl by se v případě velkého zájmu uskutečnit autobusový výjezd na zápas 1.kola do Českých Budějovic (pátek, 15.září) a cena by se pohybovala podobně jako na předloňské play-off, tedy 400 Kč včetně vstupenky. Kromě toho bude prvním klasickým výjezdem na Moravě zápas 10.kola v Brně (neděle, 7.října). Poté bude 15.a 17.kolo (stejně jako letos) vtěsnán dvojvýjezd do Zlína a Třince krátce za sebou. Zde bude pravděpodobně sleva pro účastníky, kteří se zúčastní obou výjezdů.

Pro tuto chvíli je to asi vše, v nejbližší době vám přineseme další informace ohledně plánovaného utkání mezi Fanclubem a hráči HC Vítkovice Steel.

Malá poznámka závěrem: Je velká škoda, že na schůzi přišlo tak málo členů. Je to dá se říci jediná "povinnost" člena Fanclubu, když už během sezony nemusí nic organizovat či řešit kromě ježdění na výjezdů a chození na domácí zápasy, zajít alespoň jednou za rok na schůzi a zvolit si vedení. Pokud je většině členů chod Fanclubu lhostejný, je to smutné zjištění.

Několik fotografií ze schůze objektivem Jaroslava Dospíšila:

Zpět