Proběhla valná hromada Fanclubu, bylo zvoleno nové vedení

28.08.2014 09:35

V pondělí 25.srpna 2014 proběhla v prostorech tiskového centra ČEZ Areny členská schůze Fanclubu HC Vítkovice. Účast byla průměrná, ovšem podařilo se schválit několik důležitých věcí a také zvolilo se nové vedení pro nadcházející sezonu 2014/2015.

Schůze byla zahájena v 18:15 hod. a slova se ujal předseda Fanclubu. V úvodu se shrnuly soutěže Kilometrovník a Minutovník, kde byli uvedeni výherci jednotlivých cen. Na schůzi bylo možno zakoupit suvenýry Fanclubu (šály, trička a další suvenýry), o čemž byli přítomní také informováni.

Dalšími body schůze bylo představení plánovaných výjezdů v sezoně a to nejen pro Tipsport Extraligu, ale také i pro Champions Hockey League. Plánuje se výjezd do Ingolstadtu, který je již v těchto chvílích vypsán na webu Fanclubu v sekci přihlašování na výjezdy. S tím přišly informace i ohledně organizačních věcí - nadále funguje výjezdový web Vítkovice on tour a nově si také budete moci rezervovat vstupenky nejen pro výjezdový autobus přes Jana Baucha. Více informací na jeho webu.

Poté přišla na řadu volba nového vedení Fanclubu pro sezonu 2014/15. Kandidovalo nakonec celkem osm kandidátů a to kromě kompletního loňského vedení (Tomáš Martínek, Tomáš Maier, Anežka Bačová, Martin Hons a Pavel Kolowrat) také Iva Hiklová, Martin Ševčík a Filip Kempa. Hlasovalo celkem 20 členů, postupně byly přiděleny hlasy takto: 19 hlasů - Tomáš Martínek, 18 hlasů - Martin Hons, 16 hlasů - Pavel Kolowrat, 14 hlasů - Anežka Bačová, 11 hlasů - Filip Kempa, 10 hlasů - Tomáš Maier, 9 hlasů - Ivana Hiklová, 0 hlasů - Martin Ševčík.

Po volbách se tedy nakonec vykrystalizovala pětice do vedení Fanclubu a schválení předsedy a místopředsedy takto:

  • Tomáš Martínek (předseda)
  • Martin Hons (místopředseda)
  • Pavel Kolowrat (člen představenstva)
  • Anežka Bačová (člen představenstva)
  • Filip Kempa (člen představenstva)

Po volbě vedení se probíraly také negativní věci z letošní přípravy a incident v polském Jastrębie, kde byly ze stran osob z tábora vítkovických příznivců odpáleny dýmovnice a s tím byly spojeny problémy díky spuštěnému požárnímu alarmu.

Také padly dotazy ohledně Champions Hockey League - výroba či distribuce dresů prozatím v plánu není, budeme se ovšem ještě informovat na klubu. V závěru přišlo na řadu ještě jedno hlasování - bylo třeba schválit Dodatek č.1 ke stávajícím stanovám Fanclubu. Šlo zejména o změnu sídla Fanclubu (kvůli příchozí poště), vedení v blízké době plánuje změnu účtu a odchod od Reiffeisen Bank. V dodatku jsou také určité úpravy ohledně plnění závazků členů Fanclubu a také o počtu usnášeníschopného vedení. Dodatek byl jednohlasně schválen, nikdo se nezdržel hlasování ani nebyl proti.

Úplně poslední slovo souviselo s představením poupravených pravidel Minutovníku pro příští rok (soutěž Fanclubu a Clasic Baru v Ostravě-Zábřehu). Provozní podniku a zároveň člen Fanclubu Tomáš Hlavička tak představil několik novinek, které naleznete také zde na webu v patřičné sekci "Minutovník". Poté byla schůze ukončena a mohly se dořešit ještě záležitosti ohledně platby členských příspěvků.

Několik fotografií ze schůze naleznete ve zde.

Zpět