První autobusový výjezd sezony bude do Českých Budějovic

04.09.2012 09:54

Nová sezona se kvapem blíží a s tím nás také čeká první extraligové kolo. Hokejisté Vítkovic tentokrát začínají na ledě soupeře a tím je českobudějovický HC Mountfield. Utkání se hraje v pátek 14.září 2012 od 17:30 hodin.

Na tento autobusový výjezd se můžete přihlásit klasicky přihlašovacím formulářem zde na webu. Je nutné uvést na vás telefonický kontakt, všechny přihlášené osoby pokud vás jede více atd. Veškeré informace naleznete v odkaze níže.

K tomu, aby se na výjezd jelo, je potřeba alespoň 35 osob. Pokud bude přihlášeno méně lidí, autobusový výjezd se ruší. Cena byla stanovena na 450 Kč pro členy Fanclubu a 550 Kč pro ostatní zájemce. V ceně je cesta autobusem tam a zpět a také vstupenka na utkání.

Po domluvě s dopravcem byl zvolen čas odjezdu na 10:30 hodin od ČEZ Areny, přesněji tradičně pravé parkoviště vedle hlavního vchodu z ulice Závodní.

Na výjezdu se samozřejmě bude organizovat tradiční "tipovačka", k dispozici by mělo být také občerstvení. O tom, co budeme mít v autobuse na prodej budeme informovat během týdne.

PŘIHLÁŠENÍ NA VÝJEZD

(v tuto chvíli se již nehlaste, autobusový výjezd byl zrušen)

Rezervace je závazná, proto pokud nevíte zda pojedete, tak se nehlaste. Děkujeme za váš zájem, o dalších podrobnostech a ceně vás budeme informovat...

Zpět