Schůze Fanclubu bude v pondělí 12.července

07.07.2010 16:51

Schůza Fanclubu HC Vítkovice se uskuteční v pondělí 12.července 2010 od 17:30 hodin v prostorech ČEZ Areny. Všichni fanoušci jsou zváni, na schůzi se můžete do Fanclubu přihlásit, zaplatit členské příspěvky, objednat si permanentní vstupenku nebo se účastnit hlasování nového vedení Fanclubu.

Co se tedy bude na schůzi projednávat: Především volba nového vedení Fanclubu. Kdo má zájem vstoupit do představenstva vedení a pomoci s organizováním a fungováním Fanclubu, je srdečně zván. Jak již dříve avizoval současný předseda Luděk Volný, nebude kvůli časovému vytížení nadále kandidovat na pozici ve vedení respektive na předsedu Fanclubu. Proto čím více zájemců, tím lépe.

Proto kdo má zájem pomocis řízením a fungováním Fanclubu, nechť se přihlásí e-mailem nebo SMS zprávou u Tomáše Martínka (tomas.martinek@hc-vitkovice.cz, 723 533 518 - jen SMS zprávy) a to nejpozději do neděle 11.července 2010! Díky všem, kteří mají zájem udělat něco pro fandění a ne jen přihlížet a kritizovat.

Dalším bodem schůze je pro stávající členy možnost zaplatit členské příspěvky popřípadě si objednat a zaplatit permanentní vstupenky na novou sezonu 2010/2011, které letos stojí opět pouhých 1200 Kč včetně play-off. Noví zájemci o vstup do Fanclubu budou mít možnost vyplnit přihlášku a po zaplacení zápisného a členského příspěvku si také mohou zakoupit permanentku na novou sezonu.

Základní informace o schůzi

Místo: ČEZ Arena, Ostrava-Zábřeh
Datum: pondělí 12.července 2010
Čas: Sraz je v 17:30 hodin u hlavní vrátnice ČEZ Areny, vstup směrem od hotelu Clarion (dříve ATOM) nahoře rampou k prosklené budově, kde sídlí vedení klubu. Poté se půjde do tiskového centra, kde bude schůze probíhat. Buďte prosím na místě včas.

Zpět