Sezona pomalu končí a je čas na vrácení permanentek a také akce s hokejisty!

05.04.2012 11:26

Sezona 2011-12 se nám pomalu chýlí k závěru, na programu Extraligy je ještě finále a poté se čeští reprezentanti představí na mistrovství světa. V nejbližší době bude určen termín valné hromady Fanclubu, kterou bude dá se říci zakončena ta stará a zároveň zahájena nová sezona. Také už máme i rámcově naplánovány akce s hokejisty a trenéry HC Vítkovice Steel a v neposlední řadě je třeba vrátit loňské fanclubácké permanentky. Vše nyní popořadě.

Permanentky musíte vrátit do konce května!

Jelikož fanclubácké (hnědé) permanentky se stejně jako loni musejí vracet k dobití na novou sezonu, budou se vybírat letos až do konce května, tedy do čtvrtku 31.května 2012. Kdo do této doby permanentku neodevzdá, propadá jeho záloha 200 Kč, kterou před sezonou zaplatil.

Ti kdo permanentku vrátí, buď po domluvě dostanou dvěstěkorunovou zálohu zpět, nebo mohou tuto zálohu využít na další nákup permanentky na příští rok. Záloha se bude vybírat opět, čili alespoň nemusíme peníze vracet a následně opět vybírat. Je to vcelku zbytečné pokud víte, že permanentku budete chtít.

Termíny vrácení permanentek budou uvedeny zde na webu a budou průběžně aktualizovány a doplňovány. Nejbližším termínem kdy je vrátit bude Turnaj starých gard, konající se v sobotu a neděli 14.a 15.dubna 2012 v Multifunkční hale vedle ČEZ Areny. Zároveň můžete přijít zafandit vítkovickým veteránům, více informací v jiném článku na webu.

Permanentku také můžete odevzdat na dalších akcích Fanclubu, které jsou uvedeny dole v tomto článku (Pustevny, floorball atd.).

Členská schůze Fanclubu HC Vítkovice

S končící sezonou je také na čase aby se konala řádná valná hromada Fanclubu, která by měla proběhnout opět v prostorech tiskového centra ČEZ Areny. Termín zatím není určen, mělo by se však jednat o termín někdy na konci dubna. O termínu vás budeme informovat zde na webu, ale také prostřednictvím e-mailu.

Na schůzi bude tradičně probíhat volba vedení Fanclubu na novou sezonu 2012-13, také se zde budou moci prodiskutovat ožehavá témata okolo Fanclubu či fandění a také bude vyhlášena soutěž Kilometrovník.

Pokud nemáte v tabulce vypsány kompletně své najeté kilometry a zápasy, napište nám na e-mail Fanclubu, kde jste všude byli a my vám data do tabulky doplníme. Díky

Společné akce Fanclubu a týmu HC Vítkovice Steel

Domluveny jsou také některé společné akce, které budou probíhat během května a června letošního roku. Jako první bude tradiční společný výšlap na Pustevny, který by se měl uskutečnit v sobotu 12.května 2012. O tom, jestli opět pojede z Ostravy autobus, budeme informovat později.

Další akcí bude na začátku června floorballový zápas mezi Fanclubem a týmem HC Vítkovice Steel, pravděpodobně v Multifunkční hale vedle ČEZ Areny. Termín ještě není určen, ale mělo by se jednat o začátek měsíce června. V tomto období se také plánuje speciální akce pro členy Fanclubu, která tu ještě nebyla!

Chtěli byste si zkusit letní přípravu s vítkovickým týmem? Pokud ano, zájemci, kteří budou fyzicky zdatní, by se mohli zapojit jeden den pod dohledem trenérů do klasického tréninku při suché přípravě a obsolvovat s hráči tréninkovou jednotku. Pro zúčastněné to může být zážitek na celý život, zatrénovat si se svými hokejovými idoly. Další detaily o této možnosti si zatrénovat s hráči přineseme jakmile se bude akce blížit a bude znám přesný program tréninků - mělo by se jednat o přelom května a června. S touto možností přišel sám trenér Mojmír Trličík, za což mu patří velký dík.

Jak jsme již uvedli. Toto jsou předběžně naplánované akce, další detaily budeme přinášet postupně během toho, jak se budou termíny či programy událostí konkretizovat a doplňovat.

Zpět