Zakončení sezony Fanclubu s vítkovickými hokejisty proběhne v neděli 17.dubna!

15.04.2011 15:10

Vítkovičtí hokejisté letos vybojovali krásné a nečekané druhé místo a rádi by svůj úspěch oslavili se svým Fanclubem. Spíše neformální akce v restauraci Karlos několik desítek metrů od ČEZ Areny bude hostit setkání "fanclubáků" a vítkovických hokejistů v neděli 17.dubna 2011 od 17 hodin. 

Náplní celé akce bude setkání hokejistů a trenérů HC Vítkovice Steel s kotelníky z Fanclubu HC Vítkovice. Při přátelském posezení budou na programu nejrůznější soutěže, do kterých se zapojí fanoušci společně s hráči! Jedná se o stolní fotbal, šipky, ping-pong, střelba na branku na přesnost a další.

Během akce si můžete s hráči popovídat, vyfotit se s nimi, nechat si podepsat kartičky, dresy či fotografie. Můžete se také zvěčnit s pohárem pro vicemistry nebo si pověsit na krk vicemistrovskou medaili.

Na akci bude pro všechny účastníky malé překvapení. Účast již nyní přislíbili hráči jako Marek Malík, Pavel Trnka, Petr Pohl, Petr Strapáč, Jan Káňa, Ctirad Ovčačík, Ondrej Šedivý, Roman Szturc, Denis Rehák, Tomáš Voráček a další. Hokejisté s fanoušky budou rozděleni do dvou soutěžních výmů, nehrajícími kapitány by měli být zranění Roman Szturc a Tomáš Voráček.

Každý člen Fanclubu obdrží poukázku na libovolný nápoj zdarma (pivo, nealkoholický nápoj, čaj nebo kávu). Alespoň malá pozornost za fandění a podporu hokejistů během sezony.

Jedno je však jisté: na neděli 17.dubna 2011 od 17 hodin si rozhodně nic neplánujte. Bude se slavit úžasná stříbrná medaile!!!

Sraz pro členy Fanclubu je v restauraci Karlos od 16:30 hodin!

P.S. Akce je výhradně pro členy Fanclubu! Ostatní fanoušci budou mít možnost oslavit druhé místo s hokejisty v OC Futurum v úterý 19.dubna 2011, kdy společnost Kappa má od 17 hodin také společnou akci s hráči.

Každý kdo měl pro uplynulou sezonu 2010/11 klubovou kartu Fanclubu (hněda permanentka, která se po této sezoně musí vrátit pro další načipování) budete moci na této akci klubovou kartu vrátit. Vyhne se tak dalším finančním sankcím za nenavrácení permanentky. O dalších možných termínech kdy budete moci vrátit svou klubovou kartu Fanclubu budeme informovat.

Členská schůze bude uspořádána neprodleně po hokejovém Mistrovství světa 2011 na Slovensku. Přesný termín zde bude na webových stránkách Fanclubu.

Kde se akce uskuteční?

Restaurace Karlos se nachází v těsné blízkosti ČEZ Areny na ulici Starobělské. V restauraci je "na čepu" pivo Ostravar.

Restaurace Karlos
Starobělská 3040/56
Ostrava-Zábřeh

Webové stránky restaurace: www.karlos.netprostor.cz

Zpět