Staň se s Radegastem hráčem HC Vítkovice Steel!

18.01.2010 00:17

Radegast, který fandí moravskému hokeji, přichystal pro hokejové fanoušky zážitek roku. Na jeden den se stane 10 šťastlivců hráči ostravského extraligového celku HC Vítkovice Steel.

K proměnění snu v realitu stačí dvě věci. Mít rád hokej a nejoblíbenější pivo na Moravě. Princip soutěže je jednoduchý. Každý návštěvník domácích zápasů HC Vítkovice Steel, který si dá Radegast ve stáncích u ledové plochy v ČEZ Aréně, získá hrací kartu. Za každé vypité pivo umístí promotéři v hokejových dresech Radegast na kartu razítko. Jakmile bude karta obsahovat pět razítek, fanoušek ji vloží do připravené losovací nádoby a stává se součástí hry o mimořádný zážitek.

Po každém zápase bude vylosováno 5 šťastlivců, kteří získají základní výhru v podobě trika, puku a fandidla z hokejové kolekce Radegast. Ze všech účastníků soutěže, vč. výherců základní výhry, bude 10.2. vylosováno 10 výherců, kteří získají hlavní cenu.
Tou je den strávený s hokejisty HC Vítkovice Steel. Výherci absolvují trénink, prohlédnou si ČEZ Arénu a podiskutují s hráči o hokeji u dobrého oběda a vychlazeného Radegastu. Na památku si pak odnesou hokejové dárky od Radegastu a spoustu fotografií.

Soutěž, kterou přináší Radegast fandící moravskému hokeji, probíhá od 17.1. do 9.2.2010.

 

Zpět