V ČEZ Areně se bude natáčet hokejová reklama, můžete si přivydělat jako kompars!

04.04.2013 21:31

Chcete si přivydělat a účinkovat jako kompars v reklamě na Budweiser? Můžete se zůčastnit ve dnech 8. a 9.dubna 2013 natáčení reklamy, která se bude vysílat po celém světě.

Na natáčení reklamy potřebuje Budweiser celkem 75 komparsistů, ideální by samozřejmě bylo, aby to byli originální hokejoví fanoušci, proto zástupci společnosti oslovili vítkovický Fanclub. Jen výkon pravých fanoušků před kamerou bude uvěřitelný a je výborné, že volba padla na včera pasované nejhlasitější fanoušky Tipsport Extraligy.

Systém je nastaven tak, že od každého zájemce potřebují aktuální fotku obličeje (kdo nemá, vyfotí se mobilem a pošle mailem) – režisér si musí každého jednotlivě schválit. Pevnou podmínkou ovšem je, aby každému bylo minimálně 25 let, protože podle zákona v Kanadě v reklamě na alkohol nesmí účinkovat nikdo mladší. Budou se tudíž i kontrolovat občanské průkazy a kdo si ji na natáčení nepřinese nebo bude mladší, nebude natáčet.

A teď to nejdůležitější, kdy a kde se natáčení koná?

Termíny natáčení jsou 8. a 9.dubna 2013 v ČEZ Aréně, nástup může být už v 7:00 a natáčecí den standardně trvá 12 hodin. Ovšem můžou vzniknout i přesčasy. Zatím se neví, který den nebo jestli oba dny se budou týkat komparsu.

A jaká je odměna za účinkování v komparsu? Denní odměna je 800 Kč na hlavu a za každou započatou přesčasovou hodinu je dalších 50 Kč navíc. Honoráře se vyplácejí hotově po natáčení.

Zájemci mohou co nejrychleji posílat své fotografie, celé jméno, telefonický kontakt a datum narození na adresu kompars@netcasting.cz.

Spodní věková hranice je připomínáme 25 let!

Zpět