V sobotu 12.listopadu společná akce Fanclubu s hráči a trenéry Vítkovic - AKTUALIZOVÁNO!

05.11.2011 19:52

Stejně jako v loňské sezoně i letos máte příležitost dostat se na společnou akci členů Fanclubu HC Vítkovice s hokejisty a trenéry HC Vítkovice Steel. Sobotní poledne bude patřit prohlídce kabin a zázemí klubu, veřejný trénink a diskuze s trenéry a hokejisty. V době reprezentační pauzy se naskytl prostor uskutečnit toto setkání, proto doufáme, že všichni "fanclubáci" přijdou v hojném počtu!

Celá akce začíná od 10 hodin (akce se posunula o hodinu dříve, původně měla začít v 11 hodin). V tuto dobu začíná vítkovickým hokejistům veřejný trénink a členové Fanclubu v tuto dobu budou moci vejít do kabin a zázemí hráčů a stejně jako v loňské sezoně si prohlédnout místa, kde tým Vítkovic tráví nejvíce času. Po přibližně patnácti až dvacetiminutové prohlídce se všichni přesunou do hlediště a budou moci sledovat zbytek tréninku. Ten by měl mít konečnou v 11:30 hodin což bude znamenat další část programu a to je společná diskuze s trenéry a hokejisty. Zhruba od 12 hodiny se všichni sejdou v restauraci Karlos (v těsné blízkosti ČEZ Areny), kde budou připraveny prostory ke společné diskuzi. Proto pokud vás něco zajímá například i ohledně nehokejových věcí, můžete se ptát na co chcete. Kromě vítkovických trenérů by měli na tuto diskuzi přijít vybraní hokejisté.

Program společné akce Fanclubu a týmu HC Vítkovice Steel

Termín akce: sobota 12.listopadu 2011

10:00 - sraz členů Fanclubu vzadu za ČEZ Arenou na parkovišti. Vpuštěni budou pouze členové Fanclubu, k prokázání členství předloží průkazku Fanclubu (proto jsme chtěli aby každý zaslal svou fotografii a nechal si vyrobit průkaz!)

10:20 - předpokládané ukončení prohlídky kabin a zázemí a přemístění se na tribunu ČEZ Areny na veřejný trénink

11:30 - konec veřejného tréninku a přesun do restaurace Karlos ke společné diskuzi Fanclubu a týmu Vítkovic

12:00 - začátek diskuze Fanclubu s týmem Vítkovic

13:30 - předpokládaný konec diskuze Fanclubu s týmem Vítkovic

Sraz je tedy před 10 hodinou na parkovišti ČEZ Areny - konec ulice Starobělské, ta strana arény, kde není klasická vstup do haly. Přesně v 10 hodin se jde do haly a na nikoho se čekat nebude.

Ke vstupu do zázemí arény a na společnou diskuzi se musíte prokázat novou průkazkou Fanclubu, která byla vyrobena těm, kteří dodali fotografii. Díky za pochopení

Kde se koná společná diskuze?

Restaurace Karlos se nachází v těsné blízkosti ČEZ Areny na ulici Starobělské.

Restaurace Karlos
Starobělská 3040/56
Ostrava-Zábřeh

Webové stránky restaurace: www.karlos.netprostor.cz

Na akci si také můžete zakoupit suvenýry Fanclubu!

Fanclub má k dispozici několik suvenýrů s motivem Fanclubu či Srazu hokejových fanoušků. Naleznete je zde na webu v sekci "Prodej suvenýrů". K prodeji budou po diskuzi v restauraci Karlos. Samozřejmě koupí těchto suvenýrů přispíváte na chod Fanclubu - děkujeme! Zde jsou náhledy většiny výrobků (kromě samolepek a placek):

 
Šály Fanclubu a Viktora Ujčíka

 
Hrníčky bílé a modré barvy

 
Otvírák s logem Fanclubu a Srazu fanoušků

    
Zapalovač s logem Fanclubu a Srazu fanoušků

 
Podložka pod myš a klíčenka


Tričko ze Srazu fanoušků

Zpět