V úterý 17.ledna se koná setkání členů Fanclubu s generálním manažerem Vítkovic Ing. Husičkou

11.01.2012 17:49

Po vzájemné dohodě se v úterý 17.ledna 2012 uspořádá přátelské setkání členů Fanclubu s generálním manažerem HC VÍTKOVICE STEEL panem Ing. Petrem Husičkou. Pokud vás cokoliv zajímá ohledně chodu vítkovického klubu, Tipsport Extraligy nebo ohledně hokeje vůbec, budete mít možnost zeptat se osoby téměř nejpovolanější.

Celá akce začíná v úterý 17.ledna a to v tiskovém centru ČEZ Areny. Kdo neví o jakou místnost se jedná, vězte, že jsou to prostory kde se konaly poslední dvě valné hromady Fanclubu HC Vítkovice a mohli jste zde například diskutovat s hráči po veřejném tréninku pro permanentkáře a Fanclub v roce 2010.

Nyní již k samotnému programu diskuze. Od 17 hodin se můžete ptát generálního manažera Ing. Petra Husičky dá se říci na cokoliv co vás zajímá. Pan Husička je velmi otevřený člověk a po domluvení konkrétního termínu schůzky sám apeloval na to aby si co nejvíce lidí připravilo dotazy na veškeré kauzy a témata, které běžného vítkovického a vůbec hokejového fanouška zajímají.

Rád osvětlí také v posledních dnech velmi ožehavou situaci ohledně uzavření Extraligy. Takže kdo přijde, určitně neprohloupí a dozví se mnoho zajímavých informací, které si jinde nepřečtete a nikde se nedozví! Každý z vás má určitě nějaký svůj osobní dotaz nebo věc, která jej zajímá. Nemusíte se bát, že vám na ni generální manažer neodpoví. A už vůbec se nemusíte stydět zeptat se - nikdo vám hlavu neukousne :-)

Všichni jsou srdečně zváni a doufáme, že kapacitu tiskového centra využijete v maximální míře. Důležité upozornění na závěr:

Vstup je pouze pro členy Fanclubu, ostatní fanoušci mají bohužel smůlu. Díky za pochopení!

Zpět