V úterý 7.února se koná mimořádná valná hromada Fanclubu

02.02.2012 13:17

Touto cestou bychom pozvali všechny členy Fanclubu na mimořádnou schůzi, která se uskuteční v úterý 7.února 2012 od 17:30 hodin v prostorech restaurace Karlos v blízkosti ČEZ Areny. Tiskové centrum arény je bohužel zaplněno, proto se akce koná na také již tradičním místě pro akce Fanclubu.

Co bude vlastně na programu této akce? Především podebatovat před blížícím se play-off o fandění. Co by bylo třeba zlepšit nebo nápady jak vylepšit fandění a lépe zapojit zbytek halu do podpory vítkovických hokejistů.

Také bychom neměli vynechat téma ohledně používání megafonu, který se koupil již na začátku sezony a není moc využíván. Rovněž pokud máte nějaké nápady na choreografii, také můžete přispět svým názorem či nápadem. Toto by měla být také jedna z důležitých oblastí plánované diskuze.

Na pořadu dne by také mělo být to, proč většina fanoušků (a to i bohužel v kotli) se nezapojuje během zápasu více do fandění. Ale jakmile někdo přijde s hanlivými nebo vulgárními pokřiky, okamžitě se "chytí" nejen kotel, ale i celá hala. Je to s podivem a měli bychom si mezi sebou ujasnit, že prvořadá je podpora našich hokejistů a vulgární nadávky rozhodně vítkovickým hráčům nepomůžou. Nemá cenu se o tom sáhodlouze vyjadřovat v pozvánce, více na schůzi.

Další bodem by mělo být vzhledem k rezignacím dvou členů vedení Fanclubu dodatečná volba dvou osob do vedení. Proto kdo má zájem zastoupit rezignující dva členy ve vedení, budeme rádi. Tímto také přijímáme vaše kandidatury. Na schůzi můžete ovšem i na poslední chvíli zvážit váš zájem a přihlásit se až těsně před volbou jako nový kandidát. Nejedná se tedy o klasickou volbu na celou sezonu, jedná se o výjimečnou situaci. Může se stát, že se bude ještě do konce sezony řešit něco důležitého. Proto by bylo vhodné aby vedení měli všech pět členů, tak jak tomu je ve stanovách.

Pokud má někdo zásadní připomínky k fandění či jiným věcem s tím spojené, budeme rádi když sami vzneste dotaz či sami budete mít zájem řešit něco, co se vám nelíbí jak v kotli tak v ČEZ Areně vůbec.

Doufáme, že přijdete v co nejhojnějším počtu. Bude reprezentační přestávka čili kdo má zájem o fandění a podporu vítkovických hokejistů, neměl by na schůzi chybět. Jde nám o společnou věc a doufáme, že přijde více lidí než na poslední akci s generálním manažerem Husičkou. Počet přítomných na minulé akci byl doslova tristní. Určitě nebude na škodu, když se budou členové Fanclubu scházet i častěji než jen jednou za rok v létě na klasické schůzi s volbou nového vedení. Všichni jsou tedy zváni v úterý 7.února 2012 od 17:30 hodin do restaurace Karlos.

Kde se bude valná hromada konat?

V Restauraci Karlos, která se nachází v těsné blízkosti ČEZ Areny na ulici Starobělské.

Restaurace Karlos
Starobělská 3040/56
Ostrava-Zábřeh

Webové stránky restaurace: www.karlos.netprostor.cz

Zpět