Vstupenky do Pardubic budou k dispozici přes vítkovický Fanclub

19.03.2011 10:49

Kdo se chystá na semifinálový výjezd do Pardubic, bude si moci objednat vstupenky přes vítkovický Fanclub. Třetí a čtvrté utkání série se hraje v Pardubicích ve středu a čtvrtek 23. a 24.března 2011.

Objednávka vstupenek

Vstupenky si objednávejte přes e-mail Fanclubu případně na telefonním čísle Fanclubu (+420 606 277 441). V objednávce je důležité uvést své jméno a zvlášť napsat počet vstupenek na STŘEDU a zvlášť na ČTVRTEK. Součástí objednávky je uvést telefonní kontakt na sebe.

Po objednání musíte vstupenky zaplatit! Buď můžete platbu (i s objednávkou) provést na prvních dvou domácích utkáních (sobota a neděle 19. a 20.března 2011) v "kotli" v sektoru C2. Nebo pro osoby mimo Ostravu můžete provést platbu bankovním převodem na účet Fanclubu. Cena jedné vstupenky je 150 Kč.

Pokud platíte vstupenky bankovním převodem uveďte u platby do zprávy pro příjemce své jméno a příjmení! Bez této informace nebudeme moci identifikovat platbu! Díky

Vstupenky se budou předávat ve středu 23.března 2011 v Pardubicích a to 45 minut před začátkem utkání u sochy hokejisty před pardubickou ČEZ Arenou (místo stejné jako při loňském finále). Buďte u haly včas, předávání vstupenek bude končit 20 minut před utkáním. Pro ty, kteří mají objednány vstupenky na středu i čtvrtek budou vstupenky předány najednou. Ti, kteří pojedou jen na čtvrteční utkání (24.března 2011) budou vstupenky předávány ve stejný čas na stejném místě ovšem ve čtvrtek před utkáním.

Cesta a ubytování

Ubytování je individuální, jelikož se jedná o utkání v pracovní dny a takový zájem o výjezd není. Nejlepší a nejlevnější ubytování je podle našich informací je Hotel Hůrka (www.hotel-hurka.cz). Cesta do Pardubic vyjde nejlevněji buď vlakem nebo automobilem.

Více informací na e-mailu Fanclubu a také na telefonním čísle Fanclubu.

Zpět