Výjezd do Brna + výjezd do Mladé Boleslavi

25.01.2010 12:15

Jak jste sami mohli všimnout, tak do Brna už máme jeden plný autobus. Druhý autobus však dělat nebudeme, protože nepředpokládáme, že by se přihlásilo dost fanoušků. Můžete se však hlásit dál a budete na pozici náhradníka a pokud by se uvolnilo místo, ihned se posouváte na místo v autobuse. Případně kdo jede autem, má volné místo a je ochoten vzít do auta fanoušky, kteří chtějí jet podpořit Vítkovice do Brna ať napíše na mail fanclub@fanclub-hcv.cz a my zveřejníme jeho nabídku.

Rovněž ať se nadále hlásí fanoušci, kteří chtějí rezervovat vstupenky do Brna, těch zbývá ještě cca 30 ks. Proto se ozvěte co nejdříve, další vstupenky k dispozici nebudou!

Autobusový výjezd do Mladé Boleslavi

Hned další neděli 7.2.2010 hrajou Vítkovice důležitý zápas v Mladé Boleslavi. Většina fanoušků v Mladé Boleslavi dosud nebyla a pokud se nasbírá dostatečný počet zájemců (nejlépe plný autobus) Fanclub vypraví na toto utkání autobus. Cena za tento výjezd by se pohybovala kolem 400 Kč a v ceně by byla samozřejmě vstupenka a cesta tam a zpět.

Hlásit se můžete buď na e-mailu: fanclub@fanclub-hcv.cz nebo v sekci Výjezdy -> Přihlašování a do políčka Předmět uveďte "Výjezd MB". 

Zpět