Výjezd do Karlových Varů (14.září 2014)

18.09.2014 20:47

Do nejvzdálenější destinace vítkovického fanouška se vyjelo už v sedm hodin ráno. Zajelo se pro nějaké ty pivečka a pak už směr Karlovy Vary. Po cestě byla zábava, padlo několik zastávek na návštěvu WC a doplnění pití či jídla. Na samotném zápase bylo fandění velice slušné, přijeli jsme v hojném počtu, a do fandění se zapojili prakticky všichni - dojel i Standa se svou posádkou z Prahy. Vítkovice nakonec po dramatickém závěru vyhrály 4:3 a získaly tak první body v sezoně. Po utkání se předala nová šála Honzovi Káňovi, za kterou moc děkoval, a mohlo se jet domů. Zastavili jsme se ještě do OC Varyáda a tam si nakoupili zásobu jídla a pití nazpět. Do Ostravy jsme dojeli kolem půl 2 a šofér Martin byl tak hodný a rozvezl nás blízko domovů.

HC Energie Karlovy Vary - HC Vítkovice Steel 3:4 (1:1, 1:3, 1:0)

Branky: 13. D. Hruška (Duda), 37. Tomeček (Heizer, Skuhravý), 42. Balán (D. Hruška) - 2. Němec (J. Káňa), 32. Roman (Svačina, Vandas), 35. Roman (Huna, Svačina), 37. Svačina (Zíb, Roman). Rozhodčí: Šindler, Svoboda - Gerát, Hynek. Vyloučení: 5:8. Využití: 1:1. Diváci: 3040 diváků.

Sestava Vítkovic: Dolejš - Stehlík, Šenkeřík, L. Kovář, Zíb, Klok, Štencel, Čerešňák - Húževka, Burger, Olesz - Svačina, Roman, Huna - Szturc, Němec, J. Káňa - Zdráhal, Hlinka, Vandas.

Fotografie

Zpět