Výjezd do Litvínova je za dveřmi, je známa cena i čas odjezdu

20.10.2011 08:54

Velká výjezdová akce se blíží! Ve státní svátek 28.října 2011 se pořádá "megavýjezd" do Litvínova, kde z Ostravy pojedou dva autobusy s vítkovickými fanoušky. Pomalu se plní i druhý autobus, proto neváhejte a nenechte si ujít tuto příležitost podpořit hráče rytíře Vítka v podhůří Krušných hor.

Jak jsme již uvedli, výjezd se koná v pátek 28.října 2011 a jede se do Litvínova. Utkání se hraje od 17:30 hodin, odjezd je naplánován již na devátou hodinu ráno. Je to proto, aby mohlo být po této dlouhé trase dostatek zastávek k občerstvení, návštěvy WC a v neposlední řadě mohla nastat delší přestávka a všichni se mohli v klidu naobědvat. Samozřejmě se po cestě může stát nepředpokládané zdržení, i proto máme raději rezervu, ať jsme na severu Čech na čas.

Druhou důležitou věcí (pro někoho možná i prioritní) je samotná cena výjezdu. Jelikož se nám nepodařilo zajistit autobus zdarma, musí se oba autobusy zaplatit. To se také odrazilo v mírně zvýšené ceně oproti předpokladům, které jsme měli. I tak je to ovšem velice výhodná cena - pro členy Fanclubu 450 Kč, pro ostatní zájemce 550 Kč (v ceně je cesta autobusem do Litvínova a zpět + vstupenka na utkání). Z výběru peněz u autobusu se náklady na výjezd ani zdaleka nepokryjí, proto bude Fanclub tento výjezd dotovat a to částkou v řádu desítek tisíců (informace pro ty, kteří by nad cenou výjezdu "ohrnovali nos", že je příliš vysoká).

Doufáme, že všichni kteří se přihlásili na výjezd se nebudou již odhlašovat a oba autobusy se naplní, což opět výrazně pomůže k pokrytí ceny výjezdu. Zájem je pořád obrovský a neustále se hlásí další fanoušci. To nás moc těší, proto uvažujeme, že v této sezoně bychom ve vhodný termín podnikli další takovýto výjezd. Zájem nás opravdu mile překvapil a to, že pojedou do Litvínova dva autobusy, to neočával ani ten největší optimista.

A na závěr ještě shrnutí všech důležitých informací o výjezdu:

16.kolo: HC Verva Litvínov - HC Vítkovice Steel

Datum: pátek 28.října 2011 v 17:30 hodin (státní svátek)
Místo akce: ZS Ivana Hlinky, Litvínov
Odjezd: v 9:00 hod. od ČEZ Areny, ul.Ruská u vstupu do arény ze směru od bývalé haly Ledňáček
Cena: 450 Kč pro členy Fanclubu, 550 Kč pro ostatní zájemce (v ceně je cesta autobusem tam a zpět + vstupenka na utkání)

Máte zájem jet? Není nic jednoduššího než podle návodu vyplnit přihlašovací formulář, který naleznete v následujícím odkazu:

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ

Fotografie z Litvínova

Abyste měli představu, jak Zimní stadion Ivana Hlinky v Litvínově vypadá, zde jsou venkovní fotografie:


Vstup na stadion, na toto místo přijedou autobusy


Fotografie vstupu ze druhé strany od fotbalového hřiště


Zadní část stadionu, kde je vstup do restaurace


V tomto místě stojí autobus s vítkovickými hokejisty (vstup do kabiny)

A nyní fotky z interiéru. Foceny jsou z hlavní tribuny na sezení, v levé části za brankou je "kotel" domácích. Na předposlední a poslední fotografii je sektor pro hosty (levá část tribuny na stání ohraničena zábradlím). Bude nás ovšem více, čili se vítkovičtí fanoušci musejí umístit i do těsného okolí tohoto sektoru.

Kromě toho se můžete podívat na fotografie přímo z vítkovických výjezdů:

 

Zpět