Výjezd do Olomouce (3.října 2014)

06.10.2014 09:22

Po dlouhých letech přišel extraligový výjezd také do Olomouce. Z Ostravy vyrazily tři autobusy fanoušků, další jeli automobily. Fandění zchladil hned ve druhé minutě domácí Roman Rác. I když o tři minuty později srovnal Michael Vandas, do vítkovice branky se pak trefovali jen Olomoučtí a to ve velkém. Devítibrankový debakl se odrazil i na intenzitě fandění, které bylo chladné a připravované choreo se nakonec nekonalo. Naopak show se stroboskopy se "povedla" několika jedincům, kteří v obou sektorech (bohužel i ve vítkovickém) udělali v hale dlouho zadýmenou saunu. Některé stroboskopy se z našeho sektoru dokonce dostaly na led či mezi fanoušky pod naším sektorem, což svědčí o nulové inteligenci dotyčných. Kromě výsledku tak dodal tento akt zápasu další kaňku.

HC Olomouc - HC Vítkovice Steel 9:1 (3:1, 5:0, 1:0)

Branky: 2. Rác (Cibák, Marosz), 15. Hrňa (Matai), 19. Laš (Hrňa), 28. Hrňa (Skrbek), 30. Buc (Skrbek), 36. Matai (Cibák), 38. Skrbek (Zuzin), 40. Hrňa (Matai, Laš), 44. Cibák (Rác) - 5. Vandas (Šenkeřík, Stehlík). Rozhodčí: Hradil, Polák - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 2:6. Využití: 2:0. Diváci: 5500 diváků.

Sestava Vítkovic: Dolejš (od 31. Šindelář) - Šenkeřík, Stehlík, Čerešňák, Klok, Zíb, Kovář, Pastor - Húževka, Burger, Olesz - Vandas, Němec, J. Káňa - Svačina, Roman, Huna - Kucsera, Kolouch, Šedivý.

Fotografie

Zpět