Výjezd do Třince (12.srpna 2014)

13.08.2014 10:03

Do Třince a jejich nové Werk areny se vypravily od ČEZ Areny dva autobusy. Na více méně přípravný zápas (1.ročník třineckého Steel Cupu) to byl velice dobrý počet, navíc další fanoušci přijeli po vlastní ose. Atmosféra byla z vítkovické strany výborná. V nové hale byl domácí kotel špatně slyšet, možná i díky špatného umístění, proto bylo fandění vítkovických velmi dobré. V zápase šel sice do vedení Třinec po šťastné trefě Klesly, jenže Vítkovice stav otočily a dlouho držely jednobrankový náskok. Po vyrovnání Krepse za remízového stavu rozhodl duel v poslední minutě Vladimír Svačina a rozhodl tak o vítězi ocelářského derby. Kromě klasického fandění se v kotli hostí objevilo několik transparentů a skandování proti Zbyňku Irglovi, který místo návratu ze zahraničí do Vítkovic dal přednost konkurenčnímu Třinci.

HC Oceláři Třinec - HC Vítkovice Steel 2:3 (1:2, 0:0, 1:1)

Branky: 6. Klesla (Žejdl, Rufer), 47. Kreps (Orsava) - 8. Svačina (trestné střílení), 17. Zdráhal (Kucsera), 60. Svačina (Němec). Rozhodčí: Trombik, Mikula - Puczok, Ganger. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:1. Diváci: 3817 diváků.

Sestava Vítkovic: Šindelář - Stehlík, Šenkeřík, Kovář, Čerešňák, Klok, Štencel, Pastor, Bail - Húževka, Burger, Šedivý - Svačina, Němec, Káňa - Zdráhal, Kolouch, Kucsera - Szturc, Hlinka, Vandas.

Fotografie

Některé fotografie byly použity z webu hcofans.cz.

Zpět