Výjezdy do Třince a další informace k prodeji permanentek

08.08.2014 08:23

Přípravné období je v plném proudu a s tím souvisí výjezdy a prodej permanentek na novou sezonu. Zde alespoň kráte informace, co se aktuálně děje nebo chystá.

Steel Cup v Třinci

Během příštího týdne je na programu turnaj Steel Cup v Třinci. Účastníky jsou kromě domácích Ocelářů a Vítkovic také ruský Severstal Čerepovec a slovenské HC Košice. Ostravané odehrají v nové Werk Areně dva zápasy, první se hraje v úterý 12.srpna 2014 od 18 hodin proti domácímu Třinci, druhý ve čtvrtek 14.srpna 2014 od 15 hodin proti Čerepovci opět ve Werk Areně. Poslední vítkovické představení na turnaji se bude konat v pátek 15.srpna 2014 od 17 hodin, tentokrát již v domácí ČEZ Areně a to proti slovenskému mistrovi z Košic.

Fanclub vypravuje do Třince na oba zápasy autobusové výjezdy. Uzávěrka kvůli objednání vstupenek byla ve čtvrtek po utkání s Brnem. Naplnily se takřka dva autobusy, což je na více méně přípravné utkání velmi dobrý počet. Navíc jedou další fanoušci auty. Pokud jste přihlášeni, můžete si zkontrolovat své umístění do autobusu na stránce s výjezdy zde.

Ti, kteří si rezervovali vstupenky pro cestující po vlastní ose, nechť se informují ohledně času předání či platbě u Jana Baucha, který má tyto osoby na starosti. Kontakty na něj jsou +420 773 622 824 či jan.bauch@gmail.com. Napsat mu můžete také na Facebooku (www.facebook.com/h0nzy).

Dle našich informací bude vstup do Werk Arény přes nové turnikety, čili bude probíhat klasická kontrola při vstupu do haly. Fanošci budou nejspíše muset obrnit trpělivostí, pokud by nastaly nějaké komplikace se zaváděním nového systému vstupu. Jinak dle našich informací by měla být hala zaplněna nejspíše do posledního místa. Do sektoru hostí ovšem zbývající vstupenky prodávány nebudou, takže by se z bezpečnostních důvodů nemělo stát, že bychom byli v "kotli" promícháni s fanoušky Třince.

Prodáno máme již 118 kusů permanentek, zájemců přibývá

V tomto období probíhá také prodej permanentek. Dosud se nám podařilo prodat 118 kusů pro členy Fanclubu, ovšem zájemců je stále hodně. Před přípravným zápasem s Brnem se nám ale stala nemilá věc a to, že jsme měli všechny permenentky již vyprodány a stále přicházející zájemci už měli bohužel smůlu.

Souvisí to také s tím, že ještě nemáme stále vráceny spousty permanentek z loňské sezony, tudíž nemáme možnot nabít větší počet permanentek. Je sice pěkné, že při koupi permanentky nám přinesete loňskou, ovšem ta se musí nechat znovu načipovat a je až poté připravena k dalšímu prodeji. Proto kdo ví, že permanentku bude chtít až později například kvůli chybějícím financím, přineste alespoň svou loňskou permanentku a dostanete zálohu 200 Kč zpět. Hodně nám to pomůže a nebudeme alespoň muset vyrábět zbytečně nové kartičky. Děkujeme.

Momentálně máme k načipování dalších 54 kusů vrácených permanentek, tudíž na úterní zápas v Třinci budeme mít v autobuse připravenu tuto kompletní várku. S ní doufejme pokryjeme zájem do pátečního utkání s Košicemi.

Je také potěšující, že do Fanclubu se stáhle hlásí noví členové. Kromě již stabilních členů se letos přihlásilo do Fanclubu už dalších 16 nových zájemců a s blížící se Extraligou a Ligou mistrů očekáváme, že další budou ještě přibývat.

Ve stručnosti tedy alespoň několik informací, co se kolem Fanclubu děje. Doufáme, že váš zájem o permanentky či výjezdy bude jen a jen vzrůstat.

Zpět