Výjezd na 6.čtvrtfinále do Českých Budějovic

10.03.2011 10:24

Po pátečním utkání Vítkovic s českobudějovickým Mountfieldem je na programu čtvrtfinále číslo šest, které se hraje v neděli 13.března 2011 na jihu Čech. Fanclub vypravuje autobus a doufá, že se dopravní prostředek nacpe k prasknutí a pět desítek vítkovických fanoušků připraví svým hokejistům bouřlivé prostředí!

A nyní fakta: utkání šestého čtvrtfinále mezi týmy HC Mountfield a HC Vítkovice Steel se hraje v neděli 13.března 2011 od 18:10 hodin v českobudějovické Budvar Areně. V ceně výjezdu bude cesta autobusem tam a zpět + vstupenka na dané utkání.

Cena je určena pro členy Fanclubu na 500 Kč, pro ostatní zájemce je cena nastavena na 600 Kč. Níže cena srazit již nešla takže doufáme, že vás tato částka za čtyřsetkilometrový výlet do Českých Budějovic potěší. Vemte si jen to, že v ceně již je započítána vstupenka!

Udělejme si v neděli čas a vyražme do Budvar Arény v maximálním možném počtu! Odjezd od ČEZ Areny bude v 11 hodin, buďte na místě včas. Cesta bude zdlouhavá a bude třeba udělat několik přestávek k občerstvení a k jídlu.

Jak se na výjezd přihlásit?

Vyplněním formuláře zde na webu, kde uvedete jméno a přímení osoby, která pojede a především telefonický kontakt. Výjezd můžete zaplatit již na domácím utkání v pátek, tím se alespoň urychlí výběr peněz před odjezdem autobusu. Pokud na hokeji nebudete, můžete zaplatit až u autobusu.

Další informace a sankce při pozdním zrušení rezervace neleznete ve "Formuláři pro přihlášení".

Chcete si rezervovat pouze vstupenky?

Vstupenky si můžete také objednat dopředu, především pro ty, kteří jsou z okolí Českých Budějovic a nebudou mít zájem jet autobusem. O vstupenky si pište na e-mail Fanclubu (fanclub@fanclub-hcv.cz). Nutná je ovšem platba vstupenek dopředu na účet Fanclubu.

Číslo účtu Fanclubu: 2443 001 001 / 5500 (Reiffeisen Bank).
Do zprávy pro příjemce uvďte své jméno, které jste uvedli v objednávce. Posílejte celou částku najednou.

Předání vstupenek proběhne mezi 17:30 - 17:45 před pokladnami Budvar Areny (u lávky přes řeku). Buďte na tomto místě včas!

Důležité upozornění: Bez platby vám nebudou vstupenky objednány!

Kde směřovat další dotazy ohledně výjezdu?

Pište či volejte na telefonní číslo Fanclubu (+420 606 277 441) nebo na e-mail Fanclubu (fanclub@fanclub-hcv.cz).

Zpět