Výjezd na Čerepovec (14.srpna 2014)

19.08.2014 17:04

O dva dny později po utkání s Třincem v nové Werk Areně se vydali vítkovičtí fanoušci opět do této nové haly na druhé utkání Vítkovic v 1.ročníku Steel Cupu. Oficiální návštěva byla sice hlášena 212 diváků, přesto v hale bylo přihlížejících o poznání více. Zápas zlákal zřejmě jen fanoušky z Ostravy, takže atmosféra byla pro svěřence trenérů Oremuse a Šimíčka takřka jako domácí. Na zápas přijel z Vítkovic jen jeden autobus, jelikož se jednalo o termín ve čtvrtek po poledni - přesto opět probíhaly zmatky v organizaci ze strany třineckých pořadatelů, což je škoda. Na samotném utkání se fandilo bohužel o poznání méně než v úterý při derby s Třincem. Hráči Vítkovic i přes vedení 2:1 nedokázali dotáhnout zápas do vítězného konce. Na dva góly Jana Káni navázal na konci druhé třetiny už jen Peter Húževka, soupeř trestal především v přesilových hrách.

Severstal Čerepovec (KHL) - HC Vítkovice Steel 5:3 (1:2, 3:1, 1:0)

Branky: 7. Černov (Kagarlitskij, Mons), 24. Stoljarov (Kazakovcev), 30. Černov (Mons, Kagarlitskij), 35. Kazakovcev (Stoljarov), 46. Kazakovcev - 12. J. Káňa (Němec, Svačina), 15. J. Káňa (Němec, Svačina), 37. Húževka (Burger). Rozhodčí: Mikula, Trombík - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 5:3. Využití: 2:0. Diváci: 212 diváků.

Sestava Vítkovic: Dolejš - Stehlík, Šenkeřík, Kovář, Čerešňák, Klok, Štencel, Pastor, Dudáš - Húževka, Burger, Šedivý - Svačina, Němec, J. Káňa - Zdráhal, Kolouch, Kucsera - Szturc, Hlinka, Vandas.

Fotografie

Některé fotografie byly použity z webu hcofans.cz.

Zpět