Výjezd na Slovan Bratislava (28.srpna 2014)

30.08.2014 23:04

Do Bratislavy vyrazila vlakem z Ostravy-Svinova pětičlenná skupinka, další tři přijeli autem. Prostor ve Slovnaft Areně si fanoušci Vítkovic udělali na spodní straně sektorů B, přímo napříč domácího kotle. Fandilo se celý zápas a to poměrně dobře, odměnou tak nakonec byla výhra v prodloužení. Domácí Slovan šel do vedení už ve třetí minutě, kdy se trefil Michal Vondrka a celá první třetina Slovanu. Ten Vítkovice sice vysoko přestřílel, ale pak přišel čas Ostravanů. Další dvě třetiny byl týmu z Bratislavy vyrovnaným soupeřem, místy dokonce lepší a po vyrovnání z hole Richarda Stehlíka dokonce sahal po vítězství. To přišlo nakonec v první minutě prodloužení, kdy předložil puk Eriku Němcovi zpoza branky Jiří Burger.

HC Slovan Bratislava (KHL) - HC Vítkovice Steel 1:2 po prodl. (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1)

Branky: 3. Vondrka - 37. Stehlík (Strapáč), 61. Němec (Burger). Rozhodčí: J. Konc, Kubuš - Kacej, Stanzel. Vyloučení: 3:0. Využití: 0:0. Diváci: 4544 diváků.

Sestava Vítkovic: Dolejš - Stehlík, Šenkeřík, L. Kovář, Čerešňák, Klok, Štencel, Pastor, Bail - Húževka, Burger, Strapáč - Svačina, Němec, Huna - Kucsera, Kolouch, J. Káňa - Szturc, Hlinka, Vandas.

Fotografie

Zpět