Sezona začíná, startuje druhý ročník Facebookové tipovačky!

10.09.2015 02:00

Máte rádi adrenalin? Pocit radosti z vítězství? Pokud ano, tak se zapojte do 2. ročníku naší soutěže, která startuje již dnes, den před prvním zápasem Tipsport ELH na Facebooku!

Co je cílem soutěže?

Cílem soutěže bude ukázat, jakým jste znalcem HC VÍTKOVICE STEEL a to tak, že si na každý zápas Vítkovic (každé kolo Tipsport Extraligy) zkusíte tipnout přesný výsledek zápasu po šedesáti minutách. Pokud si myslíte, že utkání skončí po základní hrací době nerozhodně, tipujte remízu (např. 3:3). Netipujte výsledky v prodloužení, či na nájezdy!

Tipovat se bude vždy v pořadí, jak je utkání vypsáno. Tedy pokud je zápas vypsán jako Vítkovice-Hradec Králové a vy tipujete výhru 3:1 pro Vítkovice, napíšete tip: 3:1. Pokud budou hrát Vítkovice například v Třinci a budete tipovat opět pro ostravské barvy 4:2, váš tip bude vypadat: 2:4.

Jak se můžete do soutěže zapojit?

Pouze přes oficiální facebookové stránky Fanclubu (facebook.com/FanclubHCV), kdy do komentáře pod příspěvkem, který bude na každý zápas vypsán, napíšete svůj tip. Příspěvek bude vypisován den před zápasem, případně ráno v den utkání. Ukončení tipování na daný zápas končí vždy s úvodním buly utkání. V moment úvodního buly budou příspěvky zaznamenány, aby nedošlo případně k editaci vašeho příspěvku (i když editaci bychom stejně poznali podle času úpravy příspěvku).

https://2abc943da8.cbaul-cdnwnd.com/4f88c0ecd1eba3101f27ad4272e52720/200001653-bd5adbe54f/soc-facebook.jpg

Jak bude soutěž hodnocena?

Za každý správný tip získáte jeden bod. Pokud výsledek netrefíte, nevadí, nic nezískáte a ani neztratíte. Další kolo to zkusíte znovu a třeba se už trefíte. Body se budou sčítat a na konci každé čtvrtiny budou vyhodnoceni vítězové, kteří obdrží ceny. Soutěž bude tedy rozdělena na čtyři čtvrtiny plus případné play off, tzn. v každé čtvrtině bude nový vítěz. Každá čtvrtina začíná opět s nulou na kontě každého soutěžícího.

Jaké jsou ceny v soutěži?

Hrát se bude o autobusové výjezdy na utkání Vítkovic zcela ZDARMA a také vítěz každé čtvrtiny obdrží navíc šálu Fanclubu HC Vítkovice.

Pokud by výherce nemohl na daný výjezd jet, domluvíme se na dalším postupu a případně by mohl jet na výjezd jiný.

Hned si tedy můžete tipnout na výsledek 1. kola Tipsport ELH, ve kterém se HC Vítkovice Steel utkají na soupeřově ledě s Mountfield HK. Tipovat můžete do komentářů pod daný příspěvek nejpozději do úvodního buly. Příspěvky s tipovačkou budou mít jednotnou grafiku a to tuto:

https://2abc943da8.cbaul-cdnwnd.com/4f88c0ecd1eba3101f27ad4272e52720/200001652-2c6bf2d65f/vit-hkr.jpg

Soutěž je zcela zdarma a je jen na vás, jak budete tipovat. Nic neztratíte, můžete pouze získat. Tak hodně štěstí a hojně tipujte. Ukažte, že máte zápasy Vítkovic zmáknuté na jedničku.

Případné dotazy či náměty pište na e-mail Fanclubu na fanclub@fanclub-hcv.cz.

Zpět