Vstupenky na zápas Česká republika - Rusko AKTUALIZOVÁNO!!!

15.01.2016 11:09

Rádi bychom vás informovali o možnosti zakoupení vstupenek na zápas české reprezentace, která bude hrát na ledě ostravské Ostrava arény v sobotu 13. února od 13:30 hodin. Tyto vstupenky, které bude Fanclub HC Vítkovice distribuovat, budou do prostřední části sektoru C2, kde se nachází při domácích zápasech vítkovický kotel. Vstupenky jsou na stání a cena je 100 Kč. Počet vstupenek je ovšem omezen 208 kusy.

Kdo má zájem a chuť hlasitě podpořit také český tým v reprezentační pauze, má tedy možnost. Stačí napsat na e-mail Fanclubu fanclub@fanclub-hcv.cz, kolik vstupenek si objednáváte a na jaké jméno a po potrvzení žádosti provést platbu nejpozději do 26.1. na účet Fanclubu 2443001001/5500. Do předmětu e-mailu i platby na účet prosím uveďte "Vstupenky CZE-RUS". U platby také jméno, ať víme, od koho nám platba přišla. Pokud platba do úterý 26.1. nedojde, bude vaše rezervace zrušena a vstupenky budou nabídnuty dalším zájemcům!

Vstupenky se poté budou rozdávat na domácích zápasech 31. ledna s pražskou Spartou a také 7. února při derby s Třincem. Bližší informace poskytneme před těmito zápasy.

Rádi bychom zmínili, že se jedná o zápas české hokejové reprezentace, tudíž bychom chtěli všechny fanoušky požádat, aby jste klubové symboly nechali doma a sebou vzali české vlajky, dresy apod!!!

Užijme si po dlouhé době v Ostravě českou hokejovou reprezentaci, zaplňme náš domácí kotel, a vytvořme také těmto borcům skvělou atmosféru!

Zpět