Výjezd do Litvínova (23.listopadu 2014)

27.11.2014 12:40

Na sever Čech vyrazil v neděli dopoledne z Ostravy opět mikrobus pro patnáct lidí. Bohužel jelikož nedorazili všichni, mířila autobusem desítka fanoušků, několik dalších jelo vlakem. V sektoru se nakonec sešlo asi 15 fanoušků a s jedním bubnem se pořádně začalo fandit až v polovině první třetiny. Přesto fandění bylo solidní na to v jaké počtu byl hostující kotel, na body to ale nestačilo i když se po první třetině vedlo. V sektoru byly vyvěšeny dvě vlajky a to tradiční "On Tour" a pak "Fanclub HC Vítkovice". Po zápase se ještě zašlo za halu k autobusu s hráči a jelo se domů. Kolem 3 hodiny v noci se dostali všichni do svých domovů.

HC Verva Litvínov - HC Vítkovice Steel 3:2 (0:1, 2:0, 1:1)

Branky: 35. Šrámek (Trávníček, Zeman), 37. Ručinský (Hübl), 54. Zeman (Hübl, Gerhát) – 9. Kucsera (Štencel), 56. Svačina (Roman). Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Komárek, Ondráček. Vyloučení: 7:7. Využití: 2:0. Diváci: 5684 diváků.

Sestava Vítkovic: Dolejš - Klok, Čerešňák, Malec, Zíb, Kovář, Stehlík, Pastor, Štencel - Olesz, Burger, T. Svoboda - Svačina, Roman, Huna - Szturc, Húževka, Vandas - Kucsera, Kolouch, Němec.

Fotografie

Zpět