Blíží se první autobusový výjezd roku 2013 a to brněnské Kajot Areny - AKTUALIZOVÁNO

28.12.2012 12:47

Zanedlouho je tady nový rok 2013 a s ním nás čeká první extraligové utkání po Spengler Cupu na ledě Brna. Ti kdo mají zájem, nechť se hlásí na autobusový výjezd, který jako již tradičně pořádá Fanclub.

Utkání 36.kola mezi týmy HC VÍTKOVICE STEEL a HC Kometa Brno se koná v pátek 4.ledna 2013 a to od 18 hodin. Čas odjezdu je stanoven na 15 hodinu od ČEZ Areny, napravo od hlavního vchodu do haly z ulice Závodní. Autobus bude přistaven u haly již ve 14:45 takže přijďte již dříve, ať se vyřídí veškeré formality a můžete se vyrazit i dříve.

Cena výjezdu bude stejná jako v předchozích případech do Brna tedy 250 Kč pro členy Fanclubu, 350 Kč pro ostatní zájemce. V ceně je cesta autobusem do Brna a zpět a také vstupenka na utkání.

Pokud byste chtěli jen vstupenky na utkání, nepište nám skrz přihlašovací formulář, ale napište e-mail zvlášť s vašim požadavkem. Odpovíme vám na něj, ovšem budeme potřebovat po zkušenostech z minulého zápasu bezpodmínečně platbu předem na účet Fanclubu.

Snad se nás do Brna sejde co nejvíce a po cestě zpět s námi pojedou do Ostravy navíc i tři body!

REZERVAČNÍ FORMULÁŘ ZDE

Informace pro zájemce o samostatné vstupenky

Budou k dispozici po příjezdu autobusu a to nejpozději do 17:30 hod. u vstupu do sektoru hostů, přímo u bílé pokladny s VIP vstupenkami pro domácí klub (viz obrázky níže). Buďte tam prosím včas, po 17:30 zde již nikoho nenajdete - vstupenky budou rozdávat členové vedení Fanclubu Tomáš Martínek a Martin Hons. V případě zdržení volejte na telefonní číslo 723 533 518, mobil Fanclubu je aktuálně nedostupný. Díky za pochopení.

Zpět